Αρχική Videos Προωθείται νομοσχέδιο: Ποινικό αδίκημα η ερώτηση για την κατάσταση εμβολιασμού

Προωθείται νομοσχέδιο: Ποινικό αδίκημα η ερώτηση για την κατάσταση εμβολιασμού

0
Dodekanisos

Οι Ρεπουμπλικάνοι της Νότιας Καρολίνας εισάγουν ένα νομοσχέδιο που θα καθιστά ποινικό αδίκημα να γίνετε ερώτηση για το καθεστώς εμβολιασμού του κορονοϊού του καθενός. Το νομοσχέδιο το οποίο βρίσκεται υπό εξέταση κατατέθηκε πριν από μερικές ημέρες.

«Οποιοσδήποτε υπάλληλος, αξιωματικός, πράκτορας ή άλλος εκπρόσωπος μιας δημόσιας, μη κερδοσκοπικής ή ιδιωτικής οντότητας που ρωτά για την κατάσταση εμβολιασμού για τον COVID-19 οποιουδήποτε μαθητή, υπαλλήλου, μέλους ή οποιουδήποτε άλλου ζητά εισαγωγή στις εγκαταστάσεις της οντότητας είναι ένοχος», αναφέρεται στο κείμενο του νομοσχεδίου. Επιπρόσθετα, η απαίτηση από τον οποιονδήποτε να παράσχει την κατάσταση του εμβολιασμού του θα τιμωρείται με πρόστιμο έως και 14.000 $ ή με φυλάκιση έως δυο χρόνια.

Πρωτοστάτης του νομοσχεδίου είναι ο εκπρόσωπος της Νότιας Καρολίνας Mike Burns και στηρίζεται έντονα από τους Patrick Haddon, Steven Wayne Lond και William Chumley.

«Αυτό το νομοσχέδιο προστατεύει κυρίως τη δουλειά, το σπίτι, την ασφάλιση υγείας, το αυτοκίνητο, το μέλλον», είπε ο Μπερνς. «Δεν μπορούν να σας ρωτήσουν εάν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε έγκυος. Αλλά θα σας απολύσουν όταν αποκαλύψετε ότι δεν κάνετε το εμβόλιο;. Ποιος πιστεύει ότι όλα αυτά είναι μια υπέροχη ιδέα;» Ο Μπερνς είπε νωρίτερα στο Fox News ότι οι ασφαλιστικές εταιρείες σχεδίαζαν να χρεώσουν υψηλότερα ασφάλιστρα για «μη εμβολιασμένους» ανθρώπους.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments