Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ποικιλία στο σκοράρισμα!

Ποικιλία στο σκοράρισμα!

0
diagoras2014
Dodekanisos

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γήπεδο Καλυθιών ανάμεσα στον τοπικό Απόλλωνα και τον Διαγόρα. Οι «κυανέρυθροι» κατάφεραν να πάρουν την νίκη με 4-0 με καιέδιεξνα ποικιλία στο σκοράρισμα. Το αξιοσημείωτο γεγονός πάντως ήταν η προσέλευση των φιλάθλων που έφτασαν περίπου τους εκατό και από αυτό φάνηκε ότι ο κόσμος περιμένει πως και πώς να ξεκινήσει το φετινό πρωτάθλημα. Ο «γηραιός» άνοιξε το σκορ μόλις στο 13΄ , όταν ο Ανδράλας εκμεταλλεύτηκε το λάθος των αμυντικών και με πλασέ στην κενή εστία έκανε το 0-1. Στο 26΄ σε αντεπίθεση του Διαγόρα, ο Ζουρούδης με ψηλοκρεμαστό πλασέ πέτυχε το 0-2 , σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος που διήρκεσε 40 λεπτά. Στο δεύτερο μέρος ο Απόλλων έφτασε κοντά στην μείωση του σκορ αλλά το σουτ του νεαρού Ταντίκη σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 65΄ ήταν η σειρά του νεαρού Μιχαλά να σημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι του Δαρτζέντα. Οι φιλοξενούμενοι αύξησαν το σκορ σε 3-0 με κεφαλιά του Σαλαμαστράκη και στο ίδιο λεπτό ο Κίτσος δέχτηκε την κόκκινη κάρτα ενώ δευτερόλεπτα πριν την θέση του είχε πάρει ο Κώστας. Τα σκορ έκλεισε στο 74΄ο Πόπποβιτς με διαγώνιο σουτ από αριστερά. Ο Διαγόρας του Πέτρου Ζουρούδη έδειξε καλύτερη συνοχή στις γραμμές του και είχε την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, ενώ ο Απόλλων προσπάθησε να βρει την χημεία που του ταιριάζει και παράλληλα ο Σταμάτης Μοσκιού χρησιμοποίησε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές.
Διαιτησία Δουλγέρης-Στεφανάκηςε Βας.- Μαυρουδής
Απόλλων Κ.: Χρυσανθής (Ροδίτης Αγγ.), Μοσχιδιού (Μιχαλάς), Νικολός (Αντωνάς), Κίτσος (Κώστας), Κυρίτσης (Αρνίταλης), Γεωργίου (Ροδίτης Αλέξ.), Σαββούλης (Κεπέρης), Παπανθύμου (Ταντίκης), Χάμαλης (Τσακμακίδης), Τσαλίκης (Πανγκουράς-Ταχραμάνης), Δανάς (Κυριαζής).
Διαγόρας (Α΄ημιχρ): Σαμολαδάς, Παπαδημητρίου(35΄ λ.τ. Μπαούρης), Θεοδοσίου, Προβατίδης, Μιχάϊ, Επιφάνης, Αμπελάς, Ανδράλας, Πεταυράκης, Ζουρούδης, Στεφάνοφ.
Διαγόρας (Β΄ ημιχρ.): Δαρζέντας, Καραγεωργίου, Καρπαθάκης, Μπαούρης, Σαλαμαστράκης, Μαϊλης, Καραγιάννης, Αλιμπάς, Σαββελίδης, Αγγελόπουλος, Πόποβιτς.

Ηλίας Λοίζος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments