Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Ποιες είναι οι πιο κλασικές αποκριάτικες στολές;

Ποιες είναι οι πιο κλασικές αποκριάτικες στολές;

0
Dodekanisos

Όταν πλησιάζει ο καιρός για τις Απόκριες, ξεκινά η αναζήτηση για την εύρεση της κατάλληλης αποκριάτικης στολής. Οι επιλογές συνήθως είναι πολλές. Έτσι,  προκύπτει το ερώτημα σχετικά με το πόσο πετυχημένη μπορεί να γίνει μια αποκριάτικη στολή. Οι κλασικές αποκριάτικες στολές εξασφαλίζουν πάντοτε την απόλυτη επιτυχία. Ας δούμε λοιπόν παρακάτω ποιες είναι οι καλύτερες κλασικές αποκριάτικες στολές, τόσο για ενήλικες, όσο και για παιδιά που θα κλέψουν τις εντυπώσεις σε όποιο πάρτι και να παρευρεθείτε.

Κλασικές ανδρικές αποκριάτικες στολές
Κάθε άντρας ονειρεύεται να φτάσει η μέρα των Αποκριών, καθώς έχει τη δυνατότητα μέσα από τη στολή του να μεταμορφωθεί σε όποιον χαρακτήρα επιθυμεί. Μερικές ιδανικές ανδρικές αποκριάτικες στολές περιλαμβάνουν:

● Πειρατής: Ποιος δε θέλει να γίνει ένας σύγχρονος Τζακ Σπάροου; Η στολή πειρατή είναι ιδανική για κάθε άνδρα που θέλει να ζήσει για λίγο την περιπέτεια, αλλά και να δημιουργήσει μια εμφάνιση διαφορετική από αυτή της καθημερινότητας του. Ποιος δε θα τη δοκίμαζε;
● Αστυνομικός: Σε όλους μας αρέσουν οι ταινίες με τους αστυνομικούς και τους ντετέκτιβ που λύνουν περίπλοκα μυστήρια. Ή τους πράκτορες του FBI που λύνουν δύσκολες και επικίνδυνες υποθέσεις. Επιπλέον, η στολή αστυνομικού αποτελεί μια επιλογή που δύσκολα περνάει απαρατήρητη.
● Βρικόλακας: Όσα χρόνια και να περάσουν, οι βρικόλακες έχουν την τιμητική τους σε κάθε αποκριάτικο πάρτι. Μια κάπα, ένα παντελόνι, ιδιαίτερο πουκάμισο και γιλέκο αποτελούν στοιχεία που μπορούν να μετατρέψουν εύκολα έναν άντρα σε έναν μυστηριώδη Κόμη Δράκουλα.



Κλασικές γυναικείες αποκριάτικες στολές
Οι κλασικές γυναικείες αποκριάτικες στολές επιτρέπουν σε κάθε γυναίκα όχι μόνο να αλλάξει για λίγο την εμφάνιση της, αλλά και να κερδίσει εύκολα τις εντυπώσεις. Ποιες είναι όμως οι καλύτερες επιλογές για τις γυναίκες;
-Μάγισσα: Σχεδόν κάθε γυναίκα από μικρή ονειρευόταν να γίνει μια δυνατή μάγισσα, η οποία μπορεί να κατακτήσει τον κόσμο με τα ξόρκια της. Οι απόκριες δίνουν αυτή την ευκαιρία να πραγματοποιηθεί έστω και για λίγο αυτό το παιδικό όνειρο.
-Μαζορέτα: Η μαζορέτα αποτελεί μια στολή η οποία όχι μόνο χαρίζει μια άνετη εμφάνιση, αλλά ανεβάζει και τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση.
-Πειρατίνα: Ναι, η εξερεύνηση της θάλασσας, οι ατελείωτες περιπέτειες και το κυνήγι θησαυρού δεν αποτελεί μόνο προνόμιο των ανδρών. Μια στολή πειρατίνας όχι μόνο θα τραβήξει τις εντυπώσεις, αλλά θα αναδείξει και την περιπετειώδη πλευρά του χαρακτήρα κάθε γυναίκας.

Κλασικές παιδικές αποκριάτικες στολές

Κι όμως, το ερώτημα σχετικά με τις κλασικές παιδικές αποκριάτικες στολές είναι μεγάλο για πολλούς γονείς. Φυσικά, τόσο οι αποκριάτικες στολές για αγόρια, όσο και οι αποκριάτικες στολές για κορίτσια προσφέρουν επιλογές που κάθε αγόρι ή κορίτσι θα αγαπήσει. Αυτές περιλαμβάνουν:
-Ιππότης: Ένας μικρός νεαρός ιππότης είναι πάντοτε έτοιμος να πολεμήσει δράκους, άλλους ιππότες και να σώσει το βασίλειο του από οποιαδήποτε απειλή. Μια στολή που πάντοτε ανήκει στις αγαπημένες πολλών αγοριών.
-Cowboy: Ο cowboy ανήκει στους αγαπημένους χαρακτήρες των παιδιών όσα χρόνια κι αν περάσουν. Έτσι, ακόμη και οι πιο νέες γενιές αγοριών εντυπωσιάζονται το ίδιο βλέποντας μια στολή cowboy.
-Πριγκίπισσα: Τα περισσότερα κορίτσια επιθυμούν να γίνουν μια πριγκίπισσα που θα τραβάει τα βλέμματα σε κάθε της βήμα. Έτσι, οι στολές πριγκίπισσας είναι ιδανικές για κάθε αποκριάτικο πάρτι, ενώ προσφέρουν πολλές δυνατότητες παιχνιδιού.
-Νεράιδα: Οι νεράιδες αποτελούν αγαπημένο παιχνίδι πολλών κοριτσιών. Για αυτό πολλά παιχνίδια των κοριτσιών περιλαμβάνουν νεράιδες. Έτσι, πολλές είναι αυτές που αγαπούν αυτές τις στολές και δεν θα τις άλλαζαν με τίποτα.
Ανακαλύψτε στο κατάστημα Λιανός μια μεγάλη συλλογή από κλασικές αποκριάτικες στολές που θα σας συντροφεύσουν σε κάθε αποκριάτικο πάρτυ που πρόκειται να παρευρεθείτε.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments