Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Ποδοσφαιριστής χρειάζεται τη βοήθεια μας

Ποδοσφαιριστής χρειάζεται τη βοήθεια μας

0
Dodekanisos

Αναδημοσιεύουμε από το apopsi24.gr για έναν Κορίνθιο ποδοσφαιριστή ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν είχε περάσει και από ομάδα του νησιού μας. Διαβάστε:

“Έκκληση για οικονομική ενίσχυση Κορίνθιου ποδοσφαιριστή γίνεται τις τελευταίες ημέρες, ο οποίος διαγνώσθηκε με καρκίνο, έχει ήδη υποβληθεί σε μια πρώτη χειρουργική επέμβαση, για την αφαίρεση κακοήθη όγκου.

Οι γιατροί τονίζουν ότι θα πρέπει όσο γίνεται πιο σύντομα να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες, ώστε να καταπολεμηθούν τα κακοήθη κύτταρα που έχουν βρεθεί στον οργανισμό του.

Φίλοι, συμπαίκτες και απλός κόσμος του 27χρονου ποδοσφαιριστή, ήδη κάνουν έναν μεγάλο αγώνα, ώστε να συγκεντρωθεί ένα σημαντικό ποσό, που θα βοηθήσει ώστε οι θεραπείες να γίνουν, όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Η περίοδος που περνάμε, σίγουρα είναι αρκετά δύσκολη, αλλά παρόλα αυτά, η ανθρωπιά δεν έχει εκλείψει.

Τα στοιχεία του ποδοσφαιριστή είναι στη διάθεσή μας, βρίσκονται στη διάθεσή μας, για όσους επιθυμούν να βοηθήσουν οικονομικά.

Κάνουμε έκκληση και εμείς, στους βουλευτές του Νομού, την ΕΠΣ Κορινθίας, τα αθλητικά σωματεία και συλλόγους, αλλά και στον οποιοδήποτε επιθυμεί, να συνδράμει στη δύσκολη αυτή στιγμή που έχει να αντιμετωπίσει ο νεαρός ποδοσφαιριστής.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!!

Τηλ. επικοινωνίας: 6984865291 – (φίλος ποδοσφαιριστή για οποιαδήποτε πληροφορία)

ΤΡΑΠΕΖΑ Eurobank

ΙΒΑΝ GR 4402601120000790200711450″

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments