Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Ποδηλάτες πρωταθλητές χωρών τρέχουν στους αγώνες της Ρόδου

Ποδηλάτες πρωταθλητές χωρών τρέχουν στους αγώνες της Ρόδου

0
Dodekanisos

Ανάμεσα στους 150 ποδηλάτες από 24 χώρες, που βρίσκονται στη Ρόδο για  να συμμετάσχουν στους Διεθνείς Αγώνες Ποδηλασίας του νησιού, υπάρχουν και πέντε πρωταθλητές των χωρών τους για το έτος 2021. Πρόκειται για τους εξής:

-Νικηφόρο Αρβανίτου (Ελλάδα), πρωταθλητής στο ατομικό χρονόμετρο και στην αντοχή της κατηγορίας Εφήβων
-Παναγιώτη Καρατσιβή (Ελλάδα), πρωταθλητής στην αντοχή της κατηγορίας Νέων Ανδρών
-Ανδρέα Μιλτιάδη (Κύπρος), πρωταθλητής στο ατομικό χρονόμετρο και στην αντοχή της κατηγορίας Ανδρών
-Lukáš KUBIŠ (Σλοβακία), πρωταθλητής στο ατομικό χρονόμετρο της κατηγορίας Νέων Ανδρών και
-Ivan ROMEO ABAD (Ισπανία),πρωταθλητής στο ατομικό χρονόμετρο και στην αντοχή της κατηγορίας Εφήβων

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Ικανοποιημένος από την έναρξη και την συνέχιση των Διεθνών ποδηλατικών εκδηλώσεων της Ρόδου, δηλώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Νοτίου Αιγαίου κ. Νίκος Νικολής.
«Ξεκινήσαμε πολύ καλά τις ποδηλατικές εκδηλώσεις. Έχουμε κάνει πράξη, να μετατρέψουμε τη Ρόδο σε παγκόσμιο προορισμό ποδηλασίας. Το καταφέραμε χωρίς λόγια, μόνο με έργα. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με Περιφερειάρχη τον Γιώργο Χατζημάρκο, στηρίζει απόλυτα τον αθλητικό-ποδηλατικότουρισμό τα τελευταία έξι χρόνια. Θα συνεχίσουμε και τα επόμενα χρόνια να στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια του «Ροδήλιου». Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι δούλεψαν και δουλεύουν σκληρά, για να γίνουν αυτοί οι δύσκολοι αγώνες. Θα είμαστε πάντα δίπλα τους σαν Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και θα προχωράμε μαζί», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Όλες οι ομάδες που βρίσκονται στη Ρόδο, συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τους επόμενους αγώνες και συγκεκριμένα, για το Διεθνές «Γκραν Πρι της Ρόδου» που θα γίνει την προσεχή Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 και το Διεθνή «Γύρο της Ρόδου», που είναι προγραμματισμένος από 24 έως 27 Μαρτίου 2022.

 ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ

Διοργανωτές της κορυφαίας ποδηλατικής γιορτής«Rhodes International Events»   είναι, ο Ποδηλατικός Όμιλος Ρόδου «Ροδήλιος» και η εταιρία διοργάνωσης αθλητικών αγώνων «Sports Tours Hellas». Συνδιοργανωτές είναι, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου-ΔΟΠΑΡ, ενώ υποστηρικτής είναι το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου (ΕΒΕΔ).

ΒΑΣΙΚΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ:

AEGEANAIRLINERS, HHOTELS, GIAGIAMAS, IVISKOSκαιXATZHMANOLHSEKO

-Οι εκδηλώσεις τελούν υπό την αιγίδα της UCI (Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδηλασίας) και της ΕΟΠ (Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments