Αρχική Αθλητικά νέα Ποδηλασία: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η τρίτη Historica!

Ποδηλασία: Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η τρίτη Historica!

0
Dodekanisos

Με την κλασική «ποδηλατοβόλτα», που έγινε χθες το πρωί με προορισμό τα Μαριτσά, «έπεσε» φέτος η αυλαία της τρίτης Historica για το 2021.

Ειδικότερα, ντυμένοι με την κατάλληλη… «ιστορική» ενδυμασία και «ξεσκουριάζοντας» τα παλιά ποδήλατα, οι συμμετέχοντες πέρασαν μία ξεχωριστή ημέρα με… ορθοπεταλιές. Και έφεραν στο μυαλό τους, όλες τις παλιές αναμνήσεις. Το κλίμα χαρακτηρίστηκε από τις υπέροχες καιρικές συνθήκες, οι οποίες βοήθησαν στο έπακρο για την ποδηλατική βόλτα προς τα Μαριτσά.

Εκεί ο πολιτιστικός σύλλογος Μαριτσών προσέφερε παραδοσιακά εδέσματα και οι διοργανωτές της Historica (Γιώργος Βογιατζής, Μιχάλης Καρπαθάκης και Νεμρά Μπάστιαλη) ευχαριστούν θερμά τον πρόεδρο κ. Λάζαρο Κασέκα. Καθώς και όλα τα μέλη του συλλόγου για την άριστη υποδοχή και φιλοξενία στα Μαριτσά. 

Με τον τρόπο αυτό «έπεσε» και φέτος η αυλαία της τρίτης Historica, που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία στη Ρόδο. Διοργανωτές της όλης πρωτοβουλίας ο Ποδηλατικός Όμιλος Ρόδου «Ιβίσκος», η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δ.Ο.Π.Α.Ρ. και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου. Το ραντεβού ανανεώθηκε για τον Οκτώβριο 2022 με την τέταρτη Historica.

Δείτε τις φωτογραφίες

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments