Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ποδαρικό με νίκη στο 2022 ο Ποσειδών Καρπάθου

Ποδαρικό με νίκη στο 2022 ο Ποσειδών Καρπάθου

0
askposeidon.gr
Dodekanisos

Ο Ποσειδών Καρπάθου επικράτησε 3-0 της ΑΕ Λέρου στο «Καρακόνερο» σε εξ αναβολής αναμέτρηση της πέμπτης αγωνιστικής για τον Β’ όμιλο της Α’ κατηγορίας.

Ο Ποσειδών δημιούργησε πάρα πολλές ευκαιρίες, είχε τον απόλυτο έλεγχο της αναμέτρησης, φτάνοντας απολύτως δίκαια στην νίκη. Μαντικός με σουτ στο 23′, Φασουλέτος στο 32′ και Κοκούνια με δυνατό σουτ στο 77′ οι σκόρερ για τον σύλλογο της Καρπάθου που μετά και το συγκεκριμένο «τρίποντο» φιγουράρει στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 19 βαθμούς.

Στον αντίποδα, η ΑΕ Λέρου δημιούργησε μεν κάποιες ευκαιρίες, ωστόσο δεν κατόρθωσε να τις μετουσιώσει σε γκολ ώστε να διεκδικήσει κάτι από την αναμέτρηση, γνωρίζοντας δίκαια την ήττα. Στην βαθμολογία το σύνολο του Διαμαντή Τσάτσου παραμένει στην προτελευταία θέση με πέντε βαθμούς. 

Διαιτητής: Αλέκος Σπάρταλης

Βοηθοί: Μαυρουδής, Σαρρής

Παρατηρητής: Ζωάννου Ιωάννης

Παρατηρητής Δ: Διαμαντέας Νικόλαος

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΕ Λέρου (Διαμαντής Τσάτσος): Γιάνναρος (86′ Γιαννακος), Δράκος, Μεραμπελιώτης, Καρπαθιός, Καραχάλιος (75′ Πλόχωρος), Τσάτσος, Γκούβας, Μελισσουργός, Παπαματθαίου, Φουντής, Καράγκιολης. 

Ποσειδών Καρπάθου (Γιάννης Καραμηνάς): Μαργαρίτης, Φασουλέτος, Τζιατζιάφης, Σπανός, Χανιώτης, Φελουζής, Μαντικός, Μαντινάος, Χατζήπαπας (81′ Φούντης), Κοκούνια, Αργύρης (83′ Παπαμηνάς).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments