Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Πλούσιο θέαμα αναμένεται στο final 4 του βόλεϊ

Πλούσιο θέαμα αναμένεται στο final 4 του βόλεϊ

0
Dodekanisos

Πλούσιο θέαμα και μοναδικές συγκινήσεις, αναμένεται να προσφέρουν οι ομάδες που θα συμμετάσχουν στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ ανδρών, διοργάνωση που θα γίνει στη Ρόδο το διήμερο 20 και 21 Απριλίου 2018.

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Ηρακλής αποτελούν μια τετράδα ομάδων με πολλές παρουσίες και διακρίσεις. Και οι τέσσερις θα ταξιδέψουν στο «νησί των Ιπποτών» με στόχο την είσοδο στον τελικό και την κατάκτηση του τίτλου.

Αναφερόμενος στο F4 Ρόδου, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης κ. Γιώργος Καραμπέτσος, δήλωσε:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ίσως το κορυφαίο Final-Four της ιστορίας του Κυπέλλου ανδρών φιλοξενείται στην όμορφη Ρόδο. Tέσσερις ομάδες με τεράστια παρουσία και τίτλους στη διοργάνωση αναμετρώνται στο ολοκαίνουριο γήπεδο στο Φαληράκι και εγγυώνται πλούσιο θέαμα και μοναδικές συγκινήσεις. Είμαι πεπεισμένος ότι όλοι όσοι θα παρακολουθήσουν τους αγώνες το διήμερο 20-21 Απριλίου θα ανταμειφθούν πραγματικά από το επίπεδο της διοργάνωσης και των αθλητών. Ευχαριστώ θερμά το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ρόδου και ιδιαίτερα το Δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο, τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού Ρόδου Στέφανο Κυριαζή και όσους με κάθε τρόπο συμβάλλουν στην άρτια και ομαλή διεξαγωγή του Final-Four».

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Το πρόγραμμα των αγώνων που συνδιοργανώνουν, η ΕΟΠΕ και ο Δήμος Ρόδου-ΔΟΠΑΡ, με την στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, είναι το εξής:

-Παρασκευή 20 Απριλίου

17.00: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ

20.00: Ηρακλής Πετ. 2015 – Παναθηναϊκός

-Σάββατο 21 Απριλίου

16.30: Pregame εκπομπή

17.00: Τελικός

-Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν απευθείας από την ΕΡΤ2.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments