Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Πλούσιο θέαμα στα Μαριτσά (pics)

Πλούσιο θέαμα στα Μαριτσά (pics)

10
aftokinito maritsa1
Dodekanisos

Πλούσιο θέαμα απόλαυσαν οι θεατές οι οποίοι βρέθηκαν απο νωρίς το πρωί του Σαββάτου το Αεροδρόμιο Μαριτσών οπου και πραγματοποιήθηκαν οι προκριματικοί με πολύ δυνατά περάσματα τόσο απο αυτοκίνητα τόσο και απο μοτοσυκλέτες.
Η αίσθηση της ταχύτητας και της άπλετης ροπής ήταν παντού κάτω απο το δέος των δυνατών εξατμίσεων, ενώ η άσφαλτος μαστιγονώταν συνεχώς απο το burn out όλων των οχημάτων!!!

Ο Ροδιακός Σύλλογος Αυτοκίνησης με τον ‘Ικαρο διοργάνωσαν ένα θέαμα μοναδικό με τις χρονομετρήσεις ακρίβιας απο τη ΛΕΝΟΕ με αλυτάρχη τον κ. Χιωτίδη Δημήτρη !
Ο πρώτος επίσημος αγώνας επιτάχυνσης αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών με την έκγριση της ΟΜΑΕ και της ΑΜΟΤΟΕ θα συνεχίζεται και την Κυριακή 2 Ιουνίου απο τις 09:00.

Το σλόγκαν της ημέρας ήταν απο διοργανωτές, αγωνιζόμενους αλλά και απο θεατές: ΜΑΓΕΙΑ !!!
motosikleta maritsa1maritsa aerodromio3aftokinito maritsa2

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
visitor
visitor
10 years ago

Απογοητευτικη ήταν η όλη προσπάθεια τόσο των διοργανωτών όσο και της όλης διαδικασίας.πήγα με τον γιο μου(9ετών)να δει από κοντά τους αγώνες, και ενώ ειμαστσν την Κυριακή από τις 9 (όπως είχε ανακοινωθεί) φύγαμε -2μιση ώρες μετά- στις11 μιση δίχως να έχουν ξεκινήσει οι αγώνες.επίσης απογοητευτικό ηταν οτι τα αυτοκίνητα που λάμβαναν μέγεθος ηταν μέχρι και 20ετιας.οπως και να’χει το ολο εγχείρημα ηταν σκέτη απογοήτευση. Σημειωτέοδε,ο εκφωνητής ξεστομιζε εκφράσεις τυπου “παπαριες” κλπ και θα έπρεπε ναεξηγώ στό μικρό τις επεξηγήσεις του ανεγκέφαλου αμορφωτου παρουσιαστή- εκφωνητή.

Αlexandros
Αlexandros
10 years ago

kalimera ua h8ela na ekfraso ena parapono os pros to dyhmero ton agonon sto aerodromio ton maritson. kai anaferome ston parapano kirio o opios malon den htan ekei giati htan apo ta kalitera dyhmera pou exo perasi san agonizomenos kai san 8eatis me tis omprelitses mas gia ton hlio.Oso gia ton ekfoniti,htan telios kai pisteuo pos to eniaxrono paidaki sto sxolio akouei pola xeirotera.Tora gia tin ora pou leei egw prosopika an kai agonizomenos den akousa kati tetio.kai telos oso gia ta aytokinitamas den toy eipe kaneis oti 8a er8oun teleuteas genias an kai hpirxan.

οδηγος
οδηγος
10 years ago

Με αφορμη αυτου του ανωνημου “κυριου” θα ηθελα να σας πληροφορησω 1) δεν ειχε ανακοινωθει πουθενα για εναρξη αγωνων στης 9 η ωρα. 2)δεν ειχαμε πει οτι τα αυτοκινητα θα ειναι buccati,ferrari,porche …..3)ο εκφωνητης δεν ξεστονιζε αυτα που μας αναφερει γιατι απλα εχει επιπεδο κατι που ο ανωνημος “κυριος” αν ειναι(κρυβετε πισω απο ανωνημια) δεν εχει . ο αγωνας λογο πολυ αερα αργησε 30′ porche παντος υπηρχε και αν ο μικρος παει σε αγωνα ποδοσφαιρου (βρισιες) θα ακουσει πολλα περισοτερα…Υ.Γ. ηταν απλα το καλυτερο σαββατοκυριακο που εμεις περασαμε

θεατης αγωνων
θεατης αγωνων
10 years ago

enas swstos agwnas egine sthn rodo kai kapoios anegkefalos thelei na xalasei olh thn omorfh eikona gia tous dikous tou logous den katalava dhladh toso kairo paei kai vlepei kati kalytero? giati egw parakolouthw polla xronia tous agwnes k prwth fora eida na exoune kanonisei gia tous theates mexri kai ompreles… kai mono 5e eisodo….

Γάκης Σταυριανός
Γάκης Σταυριανός
10 years ago

Με λίγα λόγια:

Ο εκφωνητής δεν μιλούσε άσχημα. Το να το “ξέφυγε” μία λέξη, δεν έγινε και τίποτα, πράγμα που δεν θυμάμαι να έγινε.

Την Κυριακή τα περάσματα δεν ξεκίνησαν στις 11.30 όπως περιγράφεις. Πολύ νωρίτερα είχαν ήδη ξεκινήσει.

Η προσπάθεια των παιδιών είναι κάτι παραπάνω από τρομερή, ειδικά όταν αναλογιστεί κάποιος πως ούτε ο χώρος είναι ο ιδανικός, ούτε φυσικά η εποχή που ζούμε, η οποία είναι ιδιαίτερα στριμωγμένη οικονομικά.

Κάθε άποψη είναι σεβαστή. Ψευδείς πληροφορίες όμως…όχι.

Γάκης Σταυριανός
Περιοδικό POWER Techniques

Tάκης
Tάκης
10 years ago

είχα την Ferrari βρόμικη. next time…

γιαννης ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
γιαννης ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
10 years ago

Μαλλον ο μοναδικος ανθρωπος που δεν περασε καλα θα ηταν ο παραπανω θεατης.Κριμα ομως γιατι ειχε μαζι του και το παιδι.Δεν μας φταινε τα παιδια αν εμεις ειμαστε καπως μαλ…..Ηταν ενας αγωνας με πραγματικο ενδιαφερον απο ολους ειτε απο την οργανωση ειτε απο τους αθλητες ειτε απο τους θεατες και πραγματικα το διασκεδασαμε ολοι. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΑΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΝΤΑΜΗΦΘΕΙ.

ΝΙΚΟΣ ΓΛΥΝΑΤΣΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΓΛΥΝΑΤΣΗΣ
10 years ago

eimai agonizomenos arketa xronia k exo dei polles fores pos einai enas agonas DRAMA k enas agonas omorfos.. to diumero 1-2/6/13 perasa TELEIA, kalitera apo ka8e allia fora.. emeina poli euxaristimenos.. i diorganosei mporei na eixe kapoia la8akia, alla auto pou 3ero einai oti KANEIS DEN EINAI TELEIOS.. DRAG WARS 1 k tora pame gia DRAG WARS 2.. oi endiaferomenei na plirosoun eisodo gia na doun pos einai enas agonas omorfos.. sigxaritiria stous dio sillogous ton RODIAKO SYLLOGO AYTOKINISEIS k ton IKARO KALI8ION.. sigxaritiria k pali.. ego san odigos tis katigorias STREET 1 me suzuki gsxr 600 8a simetexo oso pio poli mporo stous agones autous.. tin agapi mou stous diorganotes..

Λαζαράκης Αντώνης
Λαζαράκης Αντώνης
10 years ago

Δεν ήθελα να σχολιάσω ένα ανώνυμο και εμφανώς κακεντρεχές σχόλιο μιας και δεν συνηθίζω να απαντάω σε ανώνυμες κακοήθειες. Παρ’ όλα αυτά όλα όσα θα ήθελα να απαντήσω στον κύριο του πρώτου σχολίου τα έχουν εκφράσει όλοι οι παραπάνω κύριοι επώνυμα και με το θάρρος της γνώμης τους (πράγμα σπάνιο στην εποχή μας) για να στηρίξουν την προσπάθεια μας. Σίγουρα λάθη γίνονται και αν και ήταν η πρώτη μας φορά νομίζω πως πετύχαμε αρκετά αλλά πιο σημαντικά μάθαμε περισσότερα και πάμε πιο έτοιμοι για το DRAGWARS 2. Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις και χαίρεσαι να βλέπεις αυτούς που συμμετέχουν να μένουν ικανοποιημένοι τότε εξελίσσεσαι και αυτό θα το αποδείξουμε την επόμενη φορά που θα είναι καλύτερη από την πρώτη. Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους συμμετείχαν και ο καθένας με τον τρόπο του βοήθησε για την τέλεση αυτού του αγώνα καθώς και όλους τους κυρίους που μπήκαν στον κόπο να μας στηρίξουν εδώ μέσα επώνυμα. […]

Λαζαράκης Αντώνης
Λαζαράκης Αντώνης
10 years ago

[…]Όσον αφορά τον αμόρφωτο και ανεγκέφαλο παρουσιαστή του αγώνα ο οποίος τυγχάνει να είμαι εγώ, ευχαριστώ για την παρατήρηση και υπόσχομαι να είμαι πιο προσεκτικός την επόμενη φορά. Καθώς η μόρφωση μου είναι μέχρι πανεπιστήμιο, δεν γνώριζα τι περγαμηνές χρειάζονταν για την εκφώνηση ενός αγώνα Dragster! Αλλά επειδή τυγχάνει να είμαι καλός γνώστης και χειριστής της Ελληνικής γλώσσας και αν η λέξη για την οποία κατακρίνομαι είναι η λέξη παπάρα, να μπω στον κόπο να επιμορφώσω τον φίλο ότι η λέξη αναφέρεται σε παραδοσιακό Ελληνικό πρωινό γεύμα το οποίο δεν είναι άλλο από ψωμί βουτηγμένο σε γάλα! (Πηγή: http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%B1%CF%80%CE%AC%CF%81%CE%B1) Επειδή οι βωμολοχίες δεν είναι του χαρακτήρα μου να διευκρινίσω πως δεν υπάρχουν βρώμικες λέξεις αλλά βρόμικα μυαλά.

Σας ευχαριστούμε για την στήριξη

Mε εκτίμηση
ο ταμίας του Ρ.Σ.Α.

Αντώνης Λαζαράκης