Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον Λούη Σορωνιάτη

Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον Λούη Σορωνιάτη

0
Dodekanisos

Μέρα πένθους η σημερινή για τη Ρόδο, καθώς πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον καλόκαρδο μονίμως χαμογελαστό ακούραστο δικό της Λούη Σορωνιάτη. Τον άνθρωπο που υπηρέτησε σε διάφορα πόστα ευθύνης και απ όπου πέρασε έκανε καρδιακούς φίλους, οι οποίοι μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για εκείνον.
Όλοι αυτοί ήταν σήμερα κοντά του, οι φίλοι του, η οικογένεια του, οι συνεργάτες του, που δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους.
Σε κλίμα βαθειάς συγκίνησης βρέθηκαν στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού για να τον συνοδέψουν στο τελευταίο του ταξίδι.
Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και τα παιδιά του, γιατί πάνω απ όλα ήταν καλός σύζυγος και πατέρας και το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο.
Συγκινητικά ήταν και τα όσα έγραψε για τον πολυαγαπημένο της θείο, η ανιψιά του. Με την μορφή γράμματος του είπε: “Δεν θρηνώ, δεν θα κλάψω γιατί δεν έφυγες ποτέ.»
Επικήδειους διάβασαν επίσης ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, και ο Αντιπεριφερειάρχης Φιλήμονας Ζανεττίδης, ενώ στην εξόδιο ακολουθία, που τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού στις 2 και μισή το μεσημέρι παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων πολιτικοί, καθηγητές του Πανεπιστημίου, εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων και φορέων.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments