Αρχική Videos Πληθαίνουν οι ειδήσεις για τα “άγνωστα αντικείμενα”, τι συμβαίνει;

Πληθαίνουν οι ειδήσεις για τα “άγνωστα αντικείμενα”, τι συμβαίνει;

0
Dodekanisos

Πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα οι ειδήσεις που έχουν να κάνουν με αγνώστου ταυτότητας αντικείμενα. Μετά την κατάρριψη ενός τέτοιου πάνω από την Αλάσκα και ο Καναδάς ανέφερε κάτι αντίστοιχο. Το αντικείμενο καταρρίφθηκε με εντολή του πρωθυπουργού Τζάστιν Τρουντό! Ο ίδιος σε tweet που ανάρτησε, ανέφερε τα εξής:

 

«Διέταξα την κατάρριψη ενός αγνώστου αντικειμένου που παραβίασε τον καναδικό εναέριο χώρο». Η Διοίκηση Αεροδιαστημικής Άμυνας της Βόρειας Αμερικής είχε αναρτήσει στο Twitter λίγο πριν την ανακοίνωση του Τριντό ότι εντόπισε το αντικείμενο να πετούσε σε μεγάλο ύψος πάνω από τον Καναδά.

Ο Ρεμπουπλικανός βουλευτής Matt Rosendale είπε το βράδυ του Σαββάτου 11 Φεβρρουαρίου, ότι ένα άγνωστο αντικείμενο εντοπίστηκε πάνω από την περιφέρειά του, αναγκάζοντας το προσωρινό κλείσιμο του εναέριου χώρου. Ο ίδιος επεσήμανε ότι είχε ενημερωθεί από το Υπουργείο Άμυνας, ενώ βρισκόταν σε δείπνο.

Ανάλογη είδηση έρχεται και από την Ουρουγουάη με την αεροπορία της χώρας να εκδίδει ανακοίνωση μέσω της οποίας κάνει λόγο για «άγνωστες λάμψεις» στον ουρανό. Σύμφωνα με το Bloomberg όμως και η Κίνα ετοιμάζεται να καταρρίψει ένα άγνωστο αντικείμενο που εντοπίστηκε να πετά πάνω από το λιμάνι της πόλης Qingdao. Όλα αυτά μαζί προκαλούν πολλά ερωτηματικά για το τι πραγματικά συμβαίνει.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments