Αρχική Παιδικό Πλησίασε την κορυφή

Πλησίασε την κορυφή

0
Dodekanisos

Μετά από ένα δυνατό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ο Α.Ε.Ρ.Α. κέρδισε με 2-0 τον Διαγόρα, πλησιάζοντας τον πρωτοπόρο «γηραιό» σε απόσταση τριών βαθμών. Ουσιαστικά με τη νίκη αυτή, η ομάδα του Αφάντου έδωσε νέο χρώμα στο πρωτάθλημα.

Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυνατά στην αναμέτρηση, όμως οι γηπεδούχοι είχαν την τύχη να ανοίξουν το σκορ, στο 22′, όταν, μετά από σέντρα του Νικολού, ο Τσανάκου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-0). Παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισοφαρίσουν και απείλησαν την αντίπαλη εστία, ο Α.Ε.Ρ.Α. κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα του μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Διαγόρας συνέχισε να προσπαθεί να πάρει κάτι καλύτερο από το παιχνίδι και ο Α.Ε.Ρ.Α. να διατηρήσει τα κεκτημένα αλλά και να ασφαλίσει το θετικό αποτέλεσμα. Τελικά, στο 59′, ο Συμιακός, με σουτ εκτός περιοχής διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του (2-0).
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σάββας Λυριστής.

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
Α.Ε.Ρ.ΑΦΑΝΤΟΥ: Πατούνας, Σταυρής, Μαχαιρίδης, Θεοδωρής, Καρακοντόπουλος, Κασιώτης, Λιβισιανός, Κωνσταντινίδης, Τσανάκου, Νικολού, Συμιακός. Έπαιξαν και οι Λέντζας, Σπανός, Γκαμψάλας, Βλάχος, Καραζιντάνης και Δοντάς.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Θαρρενάκης, Παπαφιλίππου, Παπασταματίου, Στεργιάδης, Κιοκεκλή, Σάββενας, Κορνάρος, Τσαουσάι, Χατζηνικόλας, Αναστάσογλου, Πιτσουρδάκης. Αγωνίστηκαν και οι Κεφαλιανός, Βολονάκης, Ζανεττής, Μπινόγλου, Μανωλάς, Παυλίδης και Νεμποτάκης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments