Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Πλήρωσε» τις πολλές απουσίες

«Πλήρωσε» τις πολλές απουσίες

0
apollon efklis
Dodekanisos

Ματς για γερά νεύρα και εντάσεις στην εξέδρα έγινε στο γήπεδο Απολλώνων ανάμεσα στη τοπική ομάδα και τον Ευκλή Σορωνής με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν σπουδαίο διπλό που τους φέρνει στη κορυφή της βαθμολογίας της β’ κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι αν και με πολλές απουσίες στη σύνθεση τους μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και είχαν τη πρωτοβουλία των κινήσεων σχεδόν σε όλο το παιχνίδι, χωρίς όμως τη μεγάλη φάση που θα τους έδινε και το προβάδισμα στο σκορ, αντίθετα με τους φιλοξενούμενους που αν και δεν ήταν καλοί όπως παραδέχτηκε και ο προπονητής τους, στις κρίσιμες στιγμές ήταν αποτελεσματικοί και έτσι πήραν τη νίκη με 3 – 1. Με τους Γκαρή, Λιόλιο, Παλάζη και Παπαχριστοδούλου να απουσιάζουν, στο 10 λεπτό ήρθε και το κερασάκι στη τούρτα με την αναγκαστική αλλαγή για τον Απόλλων και τον τραυματισμό του Λουκίσσα που στην ουσία τον άφησε χωρίς επιθετικό και έπαιξε σημαντικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα. Στο 65′ έγινε η φάση που σημάδεψε το παιχνίδι και ήρθε το 0-2 και οι εντάσεις στην εξέδρα με τους γηπεδούχους να έχουν έντονα παράπονα από το επόπτη Γιακουμάκη θεωρώντας την φάση οφσάιντ.
Το φιλμ του αγώνα
2′ Φάουλ του Μπερετούλη απόκρουσε ο Σεντονάς.
16′ Πάσα του Γιαννακόπουλου δεξιά στον Διακοβασιλείου με το τελευταίο να κάνει ωραίο σουτ αλλά η μπάλα να σταματάει πάνω στη γραμμή στο σώμα του Παναγιώτου.
54′ Καλό σουτ του Γιαννακόπουλου λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ματακάκη.
61′ Εκτέλεση φάουλ του Μπερετούλη απο δεξιά, αδράνεια από τους αμυντικούς και το τερματοφύλακα του Απόλλων, εκμεταλλεύτηκε ο Κούρλιος και από κοντό με σουτ έκανε το 0 – 1.
65′ Λάθος των αμυντικών του Απόλλωνα στο χώρο του κέντρου έκλεψε ο Μπερετούλης που έδωσε στον Σχοινάκη και αυτός με σέντρα στον Φράγκο που από κοντά δε δυσκολεύτηκε να κάνει με πλασέ το 0-2.
68′ Νέο σουτ του Φράγκου από το ύψος του πέναλτι απέκρουσε σταθερά ο Σεντονάς.
75′ Σέντρα του Μπαϊράμη από αριστερά έδιωξε με γροθιές ο Ματακάκης στην επαναφορά ο Πλάτσης σούταρε αλλά και πάλι ο Ματακάκης είπε «όχι».
76′ Ο Απόλλων κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι αμυνόμενου μέσα στην περιοχή. Το εκτέλεσε ο Ισκάς εύστοχα και έκανε το 1 – 2.
91′ Εκπληκτικό σουτ του Παππά έξω από την περιοχή του Απόλλωνα στην αριστερή γωνία του Σεντονά που «έγραψε» το τελικό 1 – 3.
Διακρίθηκαν από τον Απόλλωνα οι Μακαρούνας, Γ. Πλάτσης και στο πρώτο μισό ο Κυριαζάκος. Από τον Ευκλή πολύ καλοί ήταν οι Κούρλιος, Παναγιώτου και Φράγκος.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Παπαγιαννίδης (Σάββενας, Γιακουμάκης). Πολλά παράπονα από τον δεύτερο «βοηθό» έχουν οι γηπεδούχοι.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Σεντονάς, Μπαιράμης, Μπόσινας, Ισκας (83’ Μπαϊράμης Κ,), Πλάτσης, Μακαρουνας Μ., Γιαννακόπουλος, Μακαρούνας Γ., Λουκίσσας (10′ λ.τ. Πονήρης), Κυριαζάκος, Διακοβασιλείου (74′ Περνάρης)
ΕΥΚΛΗΣ: Ματακάκης, Τσαγκαράκης (81’Σαββακης), Παπαστεργής, Παναγιώτου, Καρακόπουλος (37′ Μαριετής Κ.), Παππάς, Σχοινάκης, Κούρλιος, Λαμπρόπουλος, Μπερετούλης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments