Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική «Πλήρωσε» την αστοχία της!

«Πλήρωσε» την αστοχία της!

9
rodos eisodos
Dodekanisos

Την αστοχία της «πλήρωσε» η Ρόδος αφού παρά το ότι δημιούργησε κάποιες καλές φάσεις για να πετύχει το γκόλ, γνώρισε τελικά την ήττα με 2-1 από την ομάδα του Ηλυσιακού, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.
Ουσιαστικά, ο Ηλυσιακός κατάφερε να φθάσει στην κατάκτηση της νίκης κάνοντας δυο φάσεις όλες και όλες σε όλο το παιχνίδι. Οι παίκτες του είχαν δηλαδή 100% ευστοχία στις προσπάθειες που έκαναν σε όλη τη διάρκεια του ενενηνταλέπτου. Από την άλλη πλευρά, η Ρόδος πέρα από το γκολ που πέτυχε, δημιούργησε πολλές άλλες ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα τέρματα και ενδεχομένως να «καθαρίσει» το παιχνίδι. Στάθηκε όμως άστοχη και άτυχη στην τελική προσπάθεια. Μετά από αυτή την ήττα, η ροδίτικη ομάδα μένει χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα και πλέον πρέπει να αναζητήσει από αλλού βαθμούς για να αποφύγει τις περιπέτειες. Αν μπορούσε να πάρει πάντως το θετικό αποτέλεσμα στου Ζωγράφου, θα είχε διπλό όφελος μιας και θα έμενε και ο Ηλυσιακός χαμηλά στη βαθμολογία.
Φάσεις και γκολ
Στο 15′ από μπαλιά του Ευγενικού, ο Χατζηλιόντας μπήκε στην περιοχή έκανε σέντρα, ο Ατματζίδης μόνος του σε κενό τέρμα δεν μπόρεσε να τη στείλει στα δίχτυα διότι έχασε την ισορροπία του.
Στο 22′ ο Ρόπας έκανε τη σέντρα, πετάχτηκε ο Ιωάννου που «τσίμπησε» τη8 μπάλα για να κάνει το 1 – 0.
Στο 33′ δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ της Ρόδου όταν μετά από σουτ του Τιβίλογλου έκανε το σουτ και αμυνόμενος χρησιμοποίησε το χέρι του για να τη σταματήσει πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος.
Στο 57′ ο Κουρούπης έκανε δυνατό σουτ αλλά ο Κοντοπίδης απόκρουσε δύσκολα σε κόρνερ.
Στο 62′ ο Τάντιτς εκτέλεσε φάουλ και ο Καντιμοίρης με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1 – 1.
Στο 66′ ο Τάντις έκανε το πλασέ αλλά πάνω στη γραμμή έκοψε ο Μέξης σε κόρνερ.
Στο 85′ ο Ρόπας από τα αριστερά έκανε τη σέντρα και ο Ιωάννου με προβολή έκανε το 2 – 1.
Διακριθέντες – διαιτησία
Καλύτεροι του Ηλυσιακού οι Ιωάννου, Πιπίνης και Ρόπας. Άρεσαν από τη Ρόδο οι Τζιβίλογλου, Καντιμοίρης και Κωνσταντίνου
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Ζαράνης (Αρμακόλας, Μουτάφης) από τις Κυκλάδες
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ: Κοντοπίδης, Μέξης, Ρόπας, Πιπίνης, Κωνσταντόπουλος, Σαμιώτης, Πλέγκας (61′ Θαναηλάκης), Κούντου, Ιωάννου, Μπουτσιώτης (90′ Γραμμάτικας), Ξαγοράρης (54′ Στρίγγος)
ΑΣ ΡΟΔΟΣ: Πάππος, Τζιμογιάννης, Καντιμοίρης, Τάντιτς, Τζιβίλογλου, Χατζηλιόντας, Κουρούπης, Ευγενικός (79′ Ιμεραλιλάϊ), Ατματζίδης, Κωνσταντίνου, Ανδρίκος (46′ Αμανατίδης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ροδος
Ροδος
7 years ago

Εγώ λέω να περιμένουμε να πέσει πρώτα η ομάδα και μετά να αλλάξουμε προπονητή. Δε βαριέσαι

λεω εγω
λεω εγω
7 years ago

[quote name=”Ροδος”]Εγώ λέω να περιμένουμε να πέσει πρώτα η ομάδα και μετά να αλλάξουμε προπονητή. Δε βαριέσαι[/quote]
Πρωτη φορα θα ειναι???την εχει ξαναρυξει την ομαδα εχει ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Filathlos
Filathlos
7 years ago

Εγω παλι ειδα μια ομαδα να παιζει μπαλλαρα αλλα δυστυχως οι δυνατοτητες καποιων παιχτων μας ειναι μεχρι εκει.Δεν βαζουν γκολ με τιποτα και επειδη εχω παιξει και μπαλλα λεω οτι αμα δεν το εχεις το γκολ δεν τοχεις.Παιχτες θελει η ομαδα γιατι παιζει αλλα δεν εχει αποτελεσμα.Ειναι θεμα ικανοτητας εκει μπροστα.Μονο ο Αμανατιδης το χει και αυτος παιζει με ενα ποδι.

sillektis
sillektis
7 years ago

Kalimera kai kali evdomada

coach vale Amanatidi aparhis na teleionoume , kourastika me auti tin istoria tou podiou !
O Agios Vasilis tha ferei allages sto roster kai parapano !
Pame tora dinata gia ta 2 epomena kai XANALEO coach vale ton paikti VASIKO !

DELAPORTA ela piso na paixoume ligo bala giati ekei paizetai Subbuteo kai den sou kanei , den einai panta ta fraga i ipothesis ! Ta kala ta fraga erhontai ama tous kolame 3,4,5 opos persi , ola ta alla einai xanaleo Subbuteo !

Ρόδος
Ρόδος
7 years ago

[quote name=”Filathlos”]Εγω παλι ειδα μια ομαδα να παιζει μπαλλαρα αλλα δυστυχως οι δυνατοτητες καποιων παιχτων μας ειναι μεχρι εκει.Δεν βαζουν γκολ με τιποτα και επειδη εχω παιξει και μπαλλα λεω οτι αμα δεν το εχεις το γκολ δεν τοχεις.Παιχτες θελει η ομαδα γιατι παιζει αλλα δεν εχει αποτελεσμα.Ειναι θεμα ικανοτητας εκει μπροστα.Μονο ο Αμανατιδης το χει και αυτος παιζει με ενα ποδι.[/quote]
Εγώ πάλι βλέπω μια ομάδα που δυστυχώς γίνεται περίγελος της γ΄εθνικής, που όλοι την περιμένουν μπας και τσιμπήσουν βαθμούς. Πώς συνδυάζεται η μπαλάρα με τον πάτο της βαθμολογίας; Δουλειά του προπονητή είναι να διαχειρίζεται το υλικό που έχει στα χέρια του. Άσε που δε νομίζω να έχουν πολλές ομάδες μεγαλύτερο μπάτζετ από μας. Έγιναν άπειρα λάθη το καλοκαίρι αλλά καλό είναι να μην συνεχίζονται.

opados
opados
7 years ago

Δεν ειναι κακο φιλε ( Ροδος )να εχουμε αντιθετες αποψεις. Απλα εγω βλεπω μια ομαδα να παλευει ολα τα παιχνιδια και οποια χανει ειναι στο στο 90.Δεν γινεται να κανει τη δουλεια του μεχρι τοτε καλα και μετα να σβηνει.Αν ηταν αναποδα ολοι θα τους λεγαμε μπραβο.Δυστυχως δεν τους χαμογελασε αλλα αυτο αλλαζει δεν θα ειναι παντα το ιδιο.Οσο για τον προπονητη να ξερεις οτι στα τελευταια λεπτα οταν η μπαλλα καιει θελει παιχτες με μπαλλακια οι προπονητες δεν μπορουν να κανουν τιποτα πλεον.Αν θελουμε να βρουμε στραβα θα βρουμε οσα θελουμε σε ολους τους προπονητες.

elafi
elafi
7 years ago

tosxlio pou sas esteila giati to kopsate sovaroi dimosiografoi eiste ,,,,sa den nrepeste

Ηλίας
Ηλίας
7 years ago

[quote name=”λεω εγω”][quote name=”Ροδος”]Εγώ λέω να περιμένουμε να πέσει πρώτα η ομάδα και μετά να αλλάξουμε προπονητή. Δε βαριέσαι[/quote]
Πρωτη φορα θα ειναι???την εχει ξαναρυξει την ομαδα εχει ΕΜΠΕΙΡΙΑ[/quote]
Ωραία ήτανε , με τερματοφύλακα που έπαιζε με μέσον και οι παίχτες να χτυπιούνται από τα νεύρα τους. Αν έχεις γνωριμίες φίλε μου…

Ροδος
Ροδος
7 years ago

[quote name=”opados”]Δεν ειναι κακο φιλε ( Ροδος )να εχουμε αντιθετες αποψεις. Απλα εγω βλεπω μια ομαδα να παλευει ολα τα παιχνιδια και οποια χανει ειναι στο στο 90.Δεν γινεται να κανει τη δουλεια του μεχρι τοτε καλα και μετα να σβηνει.Αν ηταν αναποδα ολοι θα τους λεγαμε μπραβο.Δυστυχως δεν τους χαμογελασε αλλα αυτο αλλαζει δεν θα ειναι παντα το ιδιο.Οσο για τον προπονητη να ξερεις οτι στα τελευταια λεπτα οταν η μπαλλα καιει θελει παιχτες με μπαλλακια οι προπονητες δεν μπορουν να κανουν τιποτα πλεον.Αν θελουμε να βρουμε στραβα θα βρουμε οσα θελουμε σε ολους τους προπονητες.[/quote]
Η ουσία είναι μία αδερφέ. Γήπεδο και στήριξη ό,τι και να γίνει. Ρόδος είμαστε και θα συνεχίσουμε, απλά λέμε την άποψή μας για το καλό της ομάδας μας.