Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Πλήρωσε την αμυντική του ανεπάρκεια ο Διαγόρας

Πλήρωσε την αμυντική του ανεπάρκεια ο Διαγόρας

0
Dodekanisos

Ο Διαγόρας δεν τα κατάφερε κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’, γνωρίζοντας την ήττα με 1-2 για την όγδοη εμβόλιμη αγωνιστική της Super League 2. Είναι το τέταρτο σερί ματς χωρίς νίκη για το σύνολο του Σάκη Θεοδοσιάδη (0-1-3). Στον αντίποδα το σύνολο του Γιάννη Βονότρα πανηγυρίζει δεύτερο συνεχόμενο «τρίποντο».

Οι απουσίες πέντε ποδοσφαιριστών και τα αμυντικά κενά που παρουσίασε κατά διαστήματα «κόστισαν» στον Διαγόρα. Ο «γηραιός» είχε θετική εμφάνιση συνολικά, όμως μολονότι προηγήθηκε νωρίς στο σκορ, δέχθηκε γρήγορα την ισοφάριση. Τελικά δεν μπόρεσε να διατηρήσει ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας δεχόμενος την ολική ανατροπή. 

Το ματς

Με τους καλύτερους οιωνούς αρχίζει η αναμέτρηση για τον Διαγόρα. Στο 3′ ο Πίσπας έπειτα από τρομερή ενέργεια βγάζει σέντρα ακριβείας για το κεφάλι του Κουϊρουκίδη και εκείνος νικάει τον Χριστογεώργο για το 1-0. Ωστόσο η χαρά του προβαδίσματος δεν κρατάει πολύ, καθώς ο Τσιριγώτης στο 11′ ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 20ο λεπτό ένα σουτ του Κρυπαράκου καταλήγει λίγο άουτ. Ενώ στο 27′ ο Διαγόρας έχει ανεπανάληπτη στιγμή με τον Λαμπίρη. Ο παίκτης του «γηραιού» πιάνει αδύναμη κεφαλιά στην καρδιά της άμυνας του Παναθηναϊκού, η οποία καταλήγει στην αγκαλιά του Χριστογεώργου. Ότι δεν κατάφερε ο Λαμπίρης έκανε τρία λεπτά αργότερα ο Σιδεράς για τους φιλοξενούμενους. Από εκτέλεση κόρνερ νίκησε άπαντες στον αέρα και με καρφωτή κεφαλιά «υπέγραψε» την ανατροπή στο σκορ (1-2 στο 30′). Στο 40′ ο Κουϊρουκίδης νικιέται στο τετ – α – τετ από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων στην τελευταία αξιοσημείωτη στιγμή του πρώτου μέρους. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν φανερό ότι ο Παναθηναϊκός είχε φέρει την αναμέτρηση στο τέμπο που ήθελε. Έχοντας και το υπέρ του 2-1 από το πρώτο μέρος αρκέστηκε σε παθητικό ρόλο, παραχωρώντας την κατοχή στον Διαγόρα που πίεζε για πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας. Στο 66′ ένα σουτ του Σινγκ απομακρύνθηκε πριν περάσει την γραμμή από τον Αθανασακόπουλο. Ενώ στο 73′ ο Σαρδέλης έπειτα από τρομερή ενέργεια σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Μπιντσή. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και ο Παναθηναϊκός κατόρθωσε να πάρει το «τρίποντο» της νίκης. 

Διαιτητής: Αλέξανδρος Δραγάτης (Ανατολικής Αττικής)

Βοηθοί: Θεόδωρος Γουρνιάς (Ανατολικής Αττικής) και Λεωνίδας Δελής (Βοιωτίας)

Τέταρτος: Χαράλαμπος Τσουκαλάς (Αθηνών)

Παρατηρητής Διαιτησίας: Ευγενία Κασκαντίρη (Δυτικής Αττικής)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Διαγόρας Ρόδου (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μπιντσής, Τοπάλ, Σινγκ, Τάτσης (77′ Μπουμπα), Ρουγκάλας, Μουμίν, Πίσπας, Λαμπίρης (62′ Rafael), Κουϊρουκίδης, Ζούνης (77′ Παραστατίδης), Μπαστιανός.

Παναθηναϊκός Β’ (Γιάννης Βονόρτας): Χριστογεώργος, Βαγιανίδης, Σιδερας, Θεοχάρης, Αθανασακόπουλος, Κρυπαράκος (86′ Τουρκοχωρίτης), Σαρδέλης (86′ Μαραθωνίτης), Ρόμπι (70′ Αντωνίου), Μαρτίνης (70′ Κούτσιας), Φροκου, Τσιριγώτης (70′ Σέχου).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments