Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Πλήρωσε τη φλυαρία του (pics)

Πλήρωσε τη φλυαρία του (pics)

0
kolossos_salakos
Dodekanisos

Αν και καλύτερος από τον αντίπαλο του σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα, ο Κολοσσός Κάστρου «πλήρωσε» την φλυαρία του και έμεινε στο «στείρο» 0 – 0 στους Αγίους Αποστόλους με αντίπαλο την Ασπίδα Σαλάκου. Η ομάδα της Παλιάς Πόλης έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Το παιχνίδι έγινε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες δεδομένου πως φυσούσε πολύ ενώ προς το τέλος είχε αρχίσει να σκοτεινιάζει …επικίνδυνα λόγω της έντονης νέφωσης.
Μόλις στο 6’ ο Χατζηκαλημέρης έκανε την κεφαλιά αλλά ο Εγγλέζος απόκρουσε ωραία τη μπάλα. Αυτή ήταν η πρώτη καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Στο διάστημα 25’ με 30’ μάλιστα που πίεσαν πολύ είχαν άλλες δυο πολύ καλές φάσεις. Στο 28’ ο Έλληνας εκτέλεσε απευθείας φάουλ και ο Εγγλέζος απόκρουσε δύσκολα. Δυο λεπτά μετά, ο τερματοφύλακας της Ασπίδας έκανε και πάλι μια πολύ καλή επέμβαση μετά από σουτ του Αγγελάκη μέσα από την περιοχή. Ο επιθετικός μονόλογος των «θαλασσί» συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς πάντως και πάλι να μπορέσουν να σημειώσουν γκολ. Στο 76’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Δραγάτη από δεξιά, ο Έλληνας πήρε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε ελαφρώς πάνω από το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ. Αυτή η φάση ήταν από τις σημαντικότερες των γηπεδούχων στο δεύτερο ημίχρονο.
Άρεσαν από τον Κολοσσό οι Αγγελάκης, Σαββίδης και Δραγάτης. Καλύτεροι της Ασπίδας ήταν οι Εγγλέζος, Καραβόλιας και Λαγός.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Μανώλης Μίαρης και «βοηθοί» του ήταν οι Στεφανάκης και Καλκαβούρας. Στο 77’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Χατζηκαλημέρης για διαμαρτυρία. Την πρώτη την είχε δει δευτερόλεπτα νωρίτερα για «θέατρο».
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΟΛΟΣΣΟΣ: Καρπαθάκης, Σαββίδης, Κώστας (83’ Κυριακάκης), Χατζηκαλημέρης, Έλληνας, Αγγελάκης, Δραγάτης, Χατζησεβαστός (56’ Αντωνούρης), Πλαγγέντης, Οικονομίδης, Ραφτόπουλος
ΑΣΠΙΔΑ: Εγγλέζος, Χατζηκυριάκος, Παπαθεοδώρου (90’ Καρασάββας), Τσουκαλάς (25’ λ.τ. Γιουντζεσόϊ), Καραβόλιας, Καϊμαξής, Γρηγοριάδης, Λαγός, Θαρρενός, Μάχλης, Καραγιάννης (70’ Πολυχρόνης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2012_2013/b_topiko/kolossos_aspida/] width=[150] height=[150]}



0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments