Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Πλήρωσε τα λάθη της άμυνας

Πλήρωσε τα λάθη της άμυνας

0
Dodekanisos

Ακόμα μια ήττα εκτός έδρας γνώρισε ο Ανταγόρας, καθώς ηττήθηκε 4-2 από την Τρίγλια στη Ραφήνα. Οι «πράσινοι» χωρίς να είναι κακοί στο παιχνίδι τους ουσιαστικά «πλήρωσαν» τα αρκετά αμυντικά λάθη τους που οδήγησα στα 4 γκολ των γηπεδούχων.
Το σκορ άνοιξε στο 14΄ με σουτ του Σκαφίδα έξω από την περιοχή ενώ στο 48΄ ο Μουλλάκης από πλεονεκτική θέση και αμαρκάριστος μέσα από την περιοχή έκανε το 2-0. Στη συνέχεια και δυο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 για να μειώσει 3-1 ο Μήτρου στο 64΄ με πλασέ από τη μεγάλη περιοχή.  Στο 82΄ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ρουμπουλάκος κάνοντας το 4-1 ενώ το τελικό 4-2 διαμορφώθηκε στο 86΄ με κεφαλιά ο Ρενάλντο.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ.Μιχελής με βοηθούς τους Γκολέ και Τάτσινα.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Tριγλία Ραφήνας: Κύρκος, Ρουμπουλάκος, Φελεγκάκης, Κόρακας, Τσέπας (80′ Πικουλίδης), Σκαφίδας, Ράμο, Σπαγής, Σταμπέλος, Μουλλάκης (70′ Mπισμπιρούνας), Ιωάννου
Ανταγόρας: Μακρής, Ντεμκόλλη, Γεωργοπάλης, Κουρζής, Γεωργόπουλος, Σπανός, Κουκουλέκης (90′ Φερεντίνος), Πλύγκος (85′ Ρενάλντο) ,Μήτρου, Σκουλούδης, Οικονόμου (50′ Χατζηφούντας Μ.)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments