Αρχική Προγνωστικά Πληρώνουν Σέλτικ και Σάλτσμπουργκ!

Πληρώνουν Σέλτικ και Σάλτσμπουργκ!

0
champions league logo
Dodekanisos

Βρείτε καθημερινά στο Foxbet.gr αναλύσεις και προγνωστικά για όλες τις αναμετρήσεις του στοιχήματος κι επίσης τον αναλυτικό οδηγό των online νόμιμων εταιριών, όπως για παράδειγμα ο stoiximan.

Σάλτσμπουργκ – Λιεπάγια
Η πρωταθλήτρια Αυστρίας κατάφερε να φτάσει στην κορυφή και να… σώσει τη χρονιά, μετά τους συνεχόμενους αποκλεισμούς σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ. Μάλιστα, η σεζόν ολοκληρώθηκε με νταμπλ και πλέον ο μεγάλος στόχος για τη Σάλτσμπουργκ είναι η είσοδος στους Ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης. Από την άλλη, η Μέταλουργκς Λιεπάγια γνωρίζει πως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της, ωστόσο βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και θέλει να κάνει την έκπληξη στην Αυστρία. Η Σάλτσμπουργκ, όμως, βρίσκεται τουλάχιστον ένα επίπεδο πιο πάνω σε ποιότητα. Η λογική λέει πως οι γηπεδούχοι θα έχουν εύκολο έργο και το over 3.5 αξίζει ποντάρισμα! Όλα τα νέα για τις αναμετρήσεις τους Champions League στο foxbet.gr.

Λίνκολν – Σέλτικ
Οι γηπεδούχοι από το Γιβραλτάρ δεν είναι ομάδα με επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, ωστόσο αποτελεί τη μόνιμη πρωταθλήτρια της χώρας και συμμετέχει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μάλιστα, η Λίνκολν χτίζει και… παράδοση, καθώς πέρυσι απέκτησε τη Σάντα Κολόμα στον πρώτο γύρο και φέτος έκανε το ίδιο με τη Φλόρα Ταλίν (2-0, 2-1). Πλέον, όμως, το έργο της είναι εξαιρετικά δύσκολο, καθώς απέναντι της θα βρει μία εκ των πιο ιστορικών ομάδων της Ευρώπης. Η Σέλτικ κατέκτησε το 47ο πρωτάθλημα της ιστορίας της πριν από μερικούς μήνες και στόχος της είναι να φτάσει μέχρι τους Ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης. Δεν περιμένουμε από τους φιλοξενούμενους να δυσκολευτούν, κρατάμε ως δυνατή επιλογή το 2 σε συνδυασμό με το over 2.5 τέρματα.  Όλα τα νέα για τις αναμετρήσεις τους Champions League στο foxbet.gr.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments