Αρχική Προγνωστικά Πληρώνουν οι άσοι!

Πληρώνουν οι άσοι!

0
brazil league
Dodekanisos

Σάββατο σημαίνει… στοίχημα! Διαβάστε στο Foxbet.gr αναλύσεις για όλες τις αναμετρήσεις του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ, αλλά βρείτε ακόμα εκτιμήσεις για τη Formula 1 σε πολύ… δυνατές αποδόσεις!

Πόντε Πρέτα – Σπορ Ρεσίφε
Οι γηπεδούχοι δεν έχουν γνωρίσει ήττα στα τελευταία τους τρία ματς, η βελτίωση τους είναι δεδομένη και πλέον βλέπουν… τετράδα. Για τη ματς κόντρα στη Σπορ Ρεσίφε δεν υπολογίζεται ο μέσος Ζέσους που συμπλήρωσε κάρτες, ενώ σταθερά εκτός είναι και ο χαφ Έλτον. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι έρχονται από δύο σερί ήττες και ψάχνουν άμεσα την… επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Ο κόουτς Οσβάλντο θα αλλάξει κάποια πράγματα στην 11άδα, με τον Γκονζάλεζ (εξτρέμ) να είναι η μοναδική σημαντική απουσία. Τι ποντάρουμε; Ο άσος έχει προβάδισμα, με δεδομένο πως η Πόντε Πρέτα είναι σε καλύτερη κατάσταση, ωστόσο κρατάμε και στο over 2.5.

Βρείτε στο Foxbet.gr αναλύσεις για όλα τα ματς της Α’ Βραζιλίας.

Μπραν – Βαλερένγκα
Την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα ψάχνει η Μπραν, που γνώρισε την ήττα από τη Σάρπσμποργκ κι έφτασε τα τέσσερα σερί αρνητικά αποτελέσματα μακριά από το γήπεδο της. Ωστόσο, στο “Μπραν Στάντιον” είναι εξαιρετική, μετρά πέντε νίκες και μία ισοπαλία σε έξι ματς, σε όλα διατήρησε ανέπαφη την εστία της. Από την άλλη, στο… στρατόπεδο των φιλοξενούμενων επικρατεί απογοήτευση. Η Βαλερένγκα υπέστη ακόμα μία ήττα και μάλιστα εντός έδρας, έπεσε στη 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα! Και σαν να μην έφτανε αυτό, η διοίκηση πούλησε τον βασικό επιθετικό Μπράουν στην Κίνα, με την ομάδα να έχει έτσι κι αλλιώς πρόβλημα στο γκολ! Ο άσος βρίσκεται πάνω από το 2.10 και με τα δεδομένα της αναμέτρησης αξίζει ποντάρισμα. Αναλύσεις για όλα τα ματς της Νορβηγίας στο Foxbet.gr!

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments