Αρχική Videos Πλήρης αναλγησία, ενδιαφέρονται μόνο για την προεκλογική τους εικόνα!

Πλήρης αναλγησία, ενδιαφέρονται μόνο για την προεκλογική τους εικόνα!

0

Με τον πληθωρισμό να έχει ξεπεράσει τις δέκα μονάδες για το Μάϊο με κάποιες εκτιμήσεις να λένε ότι θα φθάσει ακόμα και το 11 με 12 σε πραγματικά νούμερα, σφίγγει ο κλοιός ακόμα περισσότερο στους προϋπολογισμούς των νοικοκυριών που πολλά πλέον βγαίνουν εκτός. Αν αναλογιστεί κανείς ότι οι τιμές των τροφίμων, έχουν διπλασιαστεί, πολλοί είναι αυτοί που κόβουν και τα βασικά από το Super Marker. Και ενώ θα περίμενε κανείς τέτοιες περιόδους ο κόσμος να στρέφεται στις λαϊκές σε αναζήτηση φθηνών προϊόντων, έκπληξη μας προκαλεί το video που έδωσε στη δημοσιότητα ο καθήλην αρμόδιος Υπουργός Άδωνης Γεωργιάδης από την πρόσφατη επίσκεψη του σε λαϊκή αγορά. Η έκπληξη έχει να κάνει με το γεγονός ότι μέσα στο video δεν φαίνονται πολίτες αλλά μόνο ο Άδωνης Γεωργιάδης με συνοδεία του ο οποίος συνομιλεί με παραγωγούς.

Τι συμβαίνει άραγε; Είτε οι πολίτες δεν μπορούν να ψωνίσουν ούτε καν στη λαϊκή ή απλά στήθηκε ένα …πανηγυράκι ώστε να περνάει προς τα έξω το μήνυμα ότι όλα είναι καλά στην αγορά και ο κόσμος δεν αντιδράει. Κάτι που εμφάνισε και ο ίδιος ο Γεωργιάδης. Βέβαια όλο αυτό έχει τύχει καυστικού σχολιασμού. Και πολλοί μάλιστα κάνουν λόγο για πρακτικές… μαυρογιαλούρου ιδιαίτερα με εκείνο το μεγάλο πανό που καλωσορίζει τον Γεωργιάδη στην λαϊκή.

Έχουμε μπει στην προεκλογική περίοδο και αντί οι αρμόδιοι υπουργοί να ψάχνουν πως θα ανακουφίσουν την κατάσταση κάνοντας ανάλογες κινήσεις όπως μείωση του ΦΠΑ, είναι προφανές ότι επικεντρώνονται στην προεκλογική τους εικόνα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments