Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Πλεονέκτημα για τον ΑΣ Τήλος!

Πλεονέκτημα για τον ΑΣ Τήλος!

0
tilos damagitos
Dodekanisos

Τη νίκη με σκορ 5 – 3 σε βάρος του Αγίου Λουκά πέτυχε σήμερα το απόγευμα ο ΑΣ Τήλος σε παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 18ης και τελευταίας αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας. Μετά από αυτή την επιτυχία, η ομάδα της Τήλου μπαίνει με πλεονέκτημα βαθμών στην διαδικασία των play out. Οι γηπεδούχοι έδειξαν να θέλουν περισσότερο τη νίκη απ’ ότι ο αδιάφορος βαθμολογικά αντίπαλος τους και τελικά την πήραν. Το εντυπωσιακό είναι ότι και τα πέντε τέρματα σημείωσε ο Γερογιάννης.
Στο 20’ ο Γερογιάννης με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1 – 0 και στο 30’ ο ίδιος παίκτης που πήρε το …ριμπάουντ μετά από προσπάθεια συμπαίκτη του, με κοντινή προβολή πέτυχε το 2 – 0. Στο 35’ ο Μπάλλα με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή μείωσε σε 3 – 1 αλλά στο 55’ ο Γερογιάννης με διαφώνιο πλασέ (μετά από σέντρα του Κυρ. Σακελλάρη) πέτυχε το 3 – 1. Ο Άγιος Λουκάς μείωσε στο 60’ με ατομική προσπάθεια του Σφουγγαριστού και σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή σε 3 – 2 και στο 75’ ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι ύστερα από σέντρα του Μπάλλα, ισοφάρισε σε 3 – 3. Ακολούθησαν όμως άλλα δυο τέρματα του Γερογιάννη. Ένα στο 85’ με κοντινή κεφαλιά (4 – 3) και άλλο ένα στο 88’ με σουτ έξω από την περιοχή στην δεξιά γωνία του τερματοφύλακα (5 – 3).
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Σταμάτης Αντωνάς
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣ ΤΗΛΟΣ: Αγγελιδάκης, Οίκουτας, Ρούκο, Κυρ. Σακελλάρης, Κωστίδης (70’ Χαλιός), Χριστοφής, Νικολής, Ηρ. Σακελλάρης (88’ Φυλακούρης), Κωσ. Σακελλάρης, Γερογιάννης, Οικονόμου
ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ: Καλανδράνης, Λ. Καλογήρου, Πλύγκος (60’ Σ. Κασιώτης), Πύργιογλης, Ν. Κασιώτης, Χατζαντώνης, Κυριαζής, Σφουγγαριστός, Μπάλλα, Γεννημαχλελής, Μπρισνόβαλης (70’ Διακίδης)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments