Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πλακίδας: “‘Ηταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς”

Πλακίδας: “‘Ηταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς”

0
Dodekanisos


Αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς ήταν σύμφωνα με τον σέντερ φορ του Απόλλωνα Καλυθιών Μάριο Πλακίδα η άνετη νίκη με σκορ 4 – 1 σε βάρος του Κλεάνθη Παραδεισίου στο πλαίσιο της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας. Ο ίδιος μίλησε στο news12 για την πρώτη φετινή νίκη αλλά και για τα δυο τέρματα που πέτυχε με το καλημέρα. Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:
“Ξεκινήσαμε πολύ καλά και από το πρώτο ημίχρονο αποκτήσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Βγάλαμε αρκετές φάσεις και προηγηθήκαμε στο σκορ αλλά παρόλα αυτά σε μια ανύποπτη στιγμή δεχθήκαμε την ισοφάριση. Δεν το βάλαμε κάτω και προσπαθήσαμε χωρίς να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου. Στην επανάληψη όμως ανεβάσαμε κατακόρυφα την απόδοση μας και δείξαμε τι ποδόσφαιρο μπορούμε να παίξουμε και ποιές είναι οι δυνατότητες μας. Με αρκετή ομαδική δουλειά φθάσαμε σε αυτό το 4 – 1. Σε γενικές γραμμές πιστεύω ότι ήμασταν αρκετά καλοί αλλά έχουμε ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο και να αφιερώσουμε τη νίκη στη μνήμη του Λευτέρη Σταυρή που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή”.
Αναφερόμενος στα δυο πρώτα του γκολ στο Δωδεκανησιακό πρωτάθλημα, είπε:
“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί και εγώ κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα μου και να πετύχω και τα πρώτα μου γκολ. Αυτό οφείλεται όμως και στην ομαδική δουλειά που γίνεται στην ομάδα αλλά και από το πόσο καλά έχω νιώσει από την πρώτη στιγμή στον Απόλλωνα. Ευελπιστώ σε ανάλογη συνέχεια”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments