Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Πίτκας: “Απ’ έξω κούκλα και από μέσα …πανούκλα!”

Πίτκας: “Απ’ έξω κούκλα και από μέσα …πανούκλα!”

1
Dodekanisos

Δριμεία επίθεση στην διοίκηση της ΠΑΕ Ρόδος εξαπέλυσε ο τερματοφύλακας Βαγγέλης Πίτκας ο οποίος δηλώνει “‘αηδιασμένος’ και κάνει λόγο για …τσάμπα μάγκες! Με ανάρτηση του σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει τα ακόλουθα:

“Τίτλοι τέλους. “Αυλαία”. Φινάλε. Ο στόχος, αν και τα προβλήματα ήταν και παραμένουν αμέτρητα, επετεύχθη. Στην αρχή της σεζόν, δώσαμε όρκο ότι η ομάδα θα βγει κατηγορία, είτε γίνει αναδιάρθρωση, είτε όχι. Αγωνιστικά το πετύχαμε. Τώρα (ΑΝ), το τονίζω (ΑΝ) κάποιοι τσάμπα μάγκες και του …τσάμπα γενικώς, καταφέρουν από 2η να την ρίξουν …δυο κατηγορίες, θα τους μάθουν και οι λίγοι, γιατί οι πολλοί τους μάθαμε.

Προπονητές και ποδοσφαιριστές, κύριοι με “Κ” κεφαλαία, όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Άλλοι δεν τήρησαν ούτε τα απλά, τα καθημερινά, τα απαραίτητα για να βιοποριστούμε. “Χορτάσαμε” από όρκους, υποσχέσεις και πριμ που ποτέ δεν είδαμε. Μέχρι και τον προπονητή τερματοφυλάκων κάναμε τέσσερις μήνες για το καλό της ομάδας, να βγει η χρονιά και αυτό επειδή οι του κινήματος “δεν πληρώνω” δεν προσέφεραν ούτε τα βασικά.
“Πολυτέλεια” μέχρι και το ζεστό νερό στο ξενοδοχείο!

Πολυτέλεια και οι φυσιοθεραπευτές που έφυγαν γιατί ήταν απλήρωτοι. Πάλι καλά που βρέθηκε ένα φιλότιμο παιχνίδι εκπαιδευμένο από το ΙΕΚ για να κάνουμε έστω τα βασικά Απ’ έξω όλα κούκλα και από μέσα πανούκλα. Έτσι διοικώ και εγώ κύριοι!

Μετά από τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο νομίζεις ότι τα έχεις δει και βιώσει όλα. Όσο παίζεις όμως μαθαίνεις και …παθαίνεις! Γι’ αυτό φεύγεις χωρίς να κοιτάζεις πίσω.
Για τους ΜΑΓΚΕΣ ποδοσφαιριστές, προπονητές έχω να ευχηθώ καλή συνέχεια, καλή τύχη και γιατί όχι εις το επανιδείν.

Για τους …τσάμπα μάγκες που με έκαναν να αηδιάσω γι’ αυτό που αγαπάω, η συνέχεια στα αρμόδια όργανα. Επειδή η κοροϊδία έχει και όρια!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας. Μακριά, λόγω κορωνοϊού, αλλά αγαπημένοι.

Υ.Γ. Ποδοσφαιριστές, προπονητικό τιμ, κόσμος. Αν δεν ευχαρίστησα κάποιους δεν είναι επειδή το ξέχασα! Για να μην δημιουργηθούν λανθασμένες εντυπώσεις”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] από το συμβούλιο της ομάδας”Αναφερόμενος στην ανάρτηση που έκανε ο τερματοφύλακας Βαγγέλης Πίτκας, είπε τα […]