Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πιθανό το μπαράζ!

Πιθανό το μπαράζ!

11
22
Dodekanisos

Πιθανή είναι η πραγματοποίηση αγώνα μπαράζ στον 1ο όμιλο της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου προκειμένου να αναδειχθεί η ομάδα που θα τερματίσει στην 1η θέση της βαθμολογίας στην α’ φάση των αγώνων. Ο Ιάλυσος και ο ΑΕΡΑ εξακολουθούν να βαδίζουν χέρι χέρι δυο αγωνιστικές πριν από το φινάλε και αν δεν αλλάξει κάτι τότε θα πρέπει να …λύσουν τις διαφορές τους σε ένα νέο παιχνίδι. Και αυτό διότι στα μεταξύ τους παιχνίδια υπάρχει η απόλυτη ισορροπία. (0 – 0 στο «Οικονομίδειο», 1 – 1 στο γήπεδο Αφάντου. Όσον αφορά τον 2ο όμιλο, ο Φοίβος έχει το προβάδισμα των τριών βαθμών έναντι του Άρη Αρχαγγέλου. Σε περίπτωση ισοβαθμίας αυτών των δυο ομάδων, το προβάδισμα το έχουν οι «κιτρινόμαυροι» οι οποίοι δεν έχασαν στην Κρεμαστή (1 – 1) ενώ κέρδισαν στον Αρχάγγελο (3 – 0). Αναλυτικά τα παιχνίδια που έχουν να δώσουν ακόμα οι ομάδες που διεκδικούν την πρωτιά είναι:
1ος όμιλος
1. Ιάλυσος (49 βαθμούς). Έχει να παίξει ακόμα με τον Διαγόρα Βατίου (εντός) και με τον Απόλλωνα Καλυθιών (εκτός)
-. ΑΕΡΑ (49 βαθμούς). Έχει δυο παιχνίδι εκτός έδρας. Πρώτα με την ΑΕ Λέρου και μετά με τους Ιππότες
2ος όμιλος
1. Φοίβος (48 βαθμούς). Θα παίξει με τον Ηρακλή Μαριτσών (εκτός) και με τον Κολοσσό Κάστρου (εντός)
2. Άρης Αρχαγγέλου (45 βαθμούς). Έχει να παίξει με τον Κλεόβουλο Λίνδου (εκτός) και με την Ασπίδα Σαλάκου (εντός)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
11 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
xouligkan
xouligkan
10 years ago

Στους κανονισμούς της “UEFA” στην ισοβαθμία κρίνετε η θέση από τα μεταξύ τους παιχνίδια και εάν έχουν έρθει ισοπαλία και στα 2 παιχνίδια τότε μετράει η συνολική διαφορά τερμάτων..!! ( Έτσι είχε προκριθεί η Ελλάδα στο Euro 2004 στη φάση των ομίλων..) Ισχύει άλλος κανονισμός που οδηγεί σε μπαράζ.??

nikos13
nikos13
10 years ago

ti na mas pei i uefa file mou??????edo milame gia tin epsd……..oti goustarei kanei,opious kanonismous theli vgazei….

Aythentikos
Aythentikos
10 years ago

Auta poy kanoun ekei stin epsd einai tragika….milame gia geloia pragmata….0-0,kai 1-1 ta paixnidia….o Ialusos exei 30 parakalw epithetika goal parapanw…kai ekei exoun anakalupsei alla kritiria oi ampaloi oi anideoi….mparaz leei gelaei kai to pardalo katsiki…den yparxei tpt aksiologo se ayton ton topo…monaxa kontres intrigkes kai antipalotita….na to x@@w ayto to podosfairo…!!

Ssd
Ssd
10 years ago

Εσυ ρε φιλε τριαντενε μεχρι τον Δεκέμβρη δεν έβλεπες καμία άλλη ομάδα γιατι ήσουν υπέρ ομάδα και τωρα παρακαλάς να μετρήσουν τα υπέρ σου γκολ για να περάσεις τους φαντενους με τέτοιο μπατζετ που εχεις; Και επισης ενισχυθηκες τον Δεκέμβρη με πολυ καλούς παίχτες και απο τοτε εχεις κανει τις περισσότερες Γκελες σου.
Ειναι λιγο κατάντια να ξερεις.

Voskos
Voskos
10 years ago

Αλλα κι αλλα! θα εχουμε παλι ενστασεις και προσφυγες κτλ. Ρε ανθρωποι που διοικειται το αμοιρο το ποδοσφαιρο μας αφου υπαρχουν κανονες τι πατε και τους αλλαζετε ? οτι μ@λ@κι@ σκεφθειτε το κανετε και το φηφιζετε κιολας!

ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ
ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ
10 years ago

για να μην εχουμε μπαραζ πρεπει οι καλυθιες να κοψουν βαθμούς από τα τριαντα την τελευταια αγωνιστικη δεδομενου ότι ο αερα εχει φαινομενικα ποιο ευκολο πρόγραμμα. σαν καλυθενος ζηταω από την διοηκηση του απολλων σε αυτό το παιχνιδι να κατεβει με την εφηβικη ομαδα σε ενδειξη διαμαρτυριας για το ξυλο που φαγαμε από καποιους ψευτοπαληκαραδες αφαντενους και την αντιμετωπιση που είχαμε από την ΕΠΣΔ και το παρατηρητή τους, που δεν προστατεψε την αποστολή της ομαδας μας.Αλλα αυτή η επσδ τετοια θελει να εχει το αντωνογλου και την παρεα του που από πρωτοπαληκαρα του Ψυλακη να την εκβιαζουν για προσφυγη στα δικαστηρια κατά των εκλογων και το συνετερο του γαμβρουδη μανεγα ακομη να κριβεται.

kalithiA
kalithiA
10 years ago

EKSIATIAS AYTON TON PALIKARADWN TRAYMATISTHKANE PAIXTES MAS OPWS O SIEX POY TON KLOTSOYSANE PANW STO GONATO POY EKANE APOTHERAPIA KAI THA EITANE ETOIMOS TWRA . EGW EAN EIMOYNA PAIXTHS TWN KALITHIWN THA KATHOMOYNA NA XASW GIA NA MHN VGOYNE PRWTOI OI XWRIATES AFANTENOI KAI GIA NA REZIVEPSW AYTHN THN E.Π.Σ.Δ GIATI DEN PROSTATEYEI TA SWMATEIA KAI TA KOITAEI MONO GIA PSHFOYS

filathlos
filathlos
10 years ago

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΠΑΡΑΖ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ?

jaz
jaz
10 years ago

ayta den yparxoyn poythena ston palnhth mono sthn rodo egine ayth h anakalhpsh. pame na graftoyme sto GINES gia akoma mia fora h E.P.S.D mas prototiph

mpis
mpis
10 years ago

IALISARA RE KAI DEN EIMAI KALA

φιλαθλος
φιλαθλος
10 years ago

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΠΣΔ. ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΚΑΠ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 20 ΠΕΡΙ ΙΣΟΒΑΘΜΙΩΝ.ΑΥΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΗ SUPER LEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΞΑΝΘΗ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΠΑΡΑΖ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΚΤΗΣ ΘΕΣΗΣ.