Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πιστοποίησε ότι είναι σε καλό δρόμο ο Διγενής

Πιστοποίησε ότι είναι σε καλό δρόμο ο Διγενής

0
Dodekanisos

Γράφει ο Ηλίας Λοίζος

Καλύτερος ο Διγενής σε όλη την διάρκεια επικράτησε με 6 – 0 του ΟΦ Ιστρίου σε ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι. Η ομάδα του Κοσκινού είχε τηνν πρωτοβούλια των κινήσεων, την καλή κυκλοφορία και την κατοχή της μπάλας με αποτέλεσμα να δημιουργήσει πολλά ρήγματα στην άμυνα του ΟΦΙ και να κλείσει το ημίχρονο προηγούμενη με 1 – 0. Από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι του Γιάννη Μάλτα, έπαιξαν ανοιχτό ποδόσφαιρο, προσπάθησαν να βγουν και στην επίθεση, κάτι που το κατάφεραν αλλά οι διάδρομοι για την εστία του νεαρού Βασιλειάδη ήταν κλειστοί από την καλή αμυντική λειτουργία του Διγενή.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια. Επέβαλαν πλήρως το παιχνίδι τους και κατάφεραν να σημειώσουν ακόμα πέντε γκολ. Ο ΟΦΙ που είχε και ελλείψεις, δεν παράτησε τις προσπάθειες του, συνέχισε να παίζει ανοιχτά αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει αισθητά την εστία του Μολόχα. “Μελανό” σημείο της συνάντησης ήταν ο τραυματισμός του Γαϊτάνου και του Χωρίτη που είδαν το υπόλοιπο του παιχνιδιού από τον πάγκο με …πάγο στα πόδια τους.

Στο 23’ μετά από δυνατό σουτ του Διακίδη από τα δεξιά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στο έδαφος (εκτός γραμμής). Ο Πελαρδής που πήρε το …ριμπάουντ, έκανε το κοντινό πλασέ αλλά ο Πόγιας απόκρουσε εκπληκτικά σε κόρνερ.
Στο 30’ με κοντινό πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή και δεξιά ο Λυκοπάντης έκανε το 1 – 0.
Στο 36’ ο Πελαρδής έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Πόγια.
Στο 55′ ο Μοσκιού με ατομική ενέργεια απέφυγε και τον τερματοφύλακα και με πλασέ σε κενή εστία από πλάγια δεξιά έκανε το 2 – 0.
Στο 59’ ο Πελαρδής με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 3 – 0.
Στο 63’ ο Μοσκιού έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Σταυλάς από το δεύτερο δοκάρι με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 4 – 0.
Στο 67’ ο Σταυλάς είδε τον τερματοφύλακα εκτός εστίας και με μακρινό σουτ αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή έκανε το 5 – 0.
Στο 79’ ο Σταυλάς μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή, γύρισε τη μπάλα στον Λόη στον άξονα και αυτός με ωραίο πλασέ πέτυχε το 6 – 0.

ΔΙΓΕΝΗΣ: Βασιλειάδης, Μοσχής, Παπασταμάτης, Σταματούλας, Κώτης, Μοσκιού, Χατζηνικόλας, Πελαρδής, Πατσιαούρας, Λυκοπάντης, Διακάκης (Έπαιξαν και οι Μολόχας, Γιουλβανίδης, Λόης, Δραμουντανής και Σταυλάς).
ΟΦ ΙΣΤΡΙΟΥ: Πόγιας, Κωστίδης, Παπακώστας, Μαλανδρής, Νίκανδρος, Ριζάς, Παπαστεργής, Σταματάκης, Γαίτάνος, Τσούκαλης, Χωρίτης (Έπαιξαν και οι Κουνιός, Παπασάββας και Αργυρού).

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments