Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Πήρε βαθμούς η Ομόνοια

Πήρε βαθμούς η Ομόνοια

0
kolosos-_omonia
Dodekanisos
Νίκη που έφερε ηρεμία στο στρατόπεδο της Ομόνοιας πέτυχε χθες η ομάδα του Γενναδίου  με αντίπαλο  τον Κολοσσό Κάστρου που τελευταία φαίνεται  να περνάει κρίση και να μην έχει την επιθυμητή απόδοση που του ταιριάζει. Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν χωρίς φρεσκάδα και πάθος , ”στείροι” από δημιουργία και ιδέες και από μια στημένη φάση βρέθηκαν πίσω στο σκορ, χωρίς και οι φιλοξενούμενοι να θέλξουν με την απόδοση τους. Στην επανάληψη οι παίχτες του Κολοσσού διόρθωσαν ορισμένα πράγματα , αλλά αυτό δε στάθηκε αρκετό για να γυρίσουν το παιχνίδι, αφού στο 85’ δέχτηκαν  δεύτερο γκολ  το οποίο και ‘’τιμώρησαν’’ μειώνοντας σε 2-1 , ενώ παράλληλα πίεσαν για την ισοφάριση στα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα χωρίς όμως αποτέλεσμα αφού στάθηκε αδύνατον να διαπεράσουν την άμυνα των Γενναδενών που καλά κρατούσε..

Φάσεις/γκολ
38’ Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ , ο Καρασάββας  από κοντά άνοιξε το σκορ 0-1.
43’ Μετά από σέντρα του Θεοδώρου από δεξιά , ο Τριπολίτης με σουτ στη κίνηση  δε μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
67’ Ο Βελλής εκτέλεσε φάουλ και ο Τριπολίτης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
85’ Ο Καρασάβας Π. από θέση τετ-α-τετ δε δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Μαυρουδή κάνοντας το 0-2.
87’ Ο Θεοδώρου με κοντινό πλασέ μείωσε σε 1-2.
92’ Μετά από ασίστ του Θεοδώρου ,  ο Θεοδοσίου  δεν έπιασε το κοντρόλ με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

Από τους φιλοξενούμενους προσπάθησαν οι Θεοδώρου, Βελλής, Πατρού και από τους φιλοξενούμενους οι  Καρασάββας Π., Χατζηδημητρίου και ο Χατζηκώστας Κ.Α.

Καλή η διαιτησία του Γιακουμάκη Στερ. Με βοηθούς τους Κόττορο και Σάββενα.

Kολοσσός Κάστρου: Μαυρουδής, Κούντα(85’ Πετσλίκης), Θεοδόρου, Κουντουδιός(37’ Τριπολίτης), Λαγός, Πατρού, Θεοδοσίου, Μαννάκης , Μαννάκης Ξ., Βελλής, (78’ Χριστοδούλου).

Ομόνοια Γ.: Χατζηδημητρίου, Πιζήμολας Σ.Σ., Μπαϊράμης Σ., Πιζήμολας Α.(78’ Χατζηκώστας Κ.Γ.), Κουνουπιώτης, Στογιανόφσκι, Καρασάββας Π., Σταματάκης(66’ Κρητικός), Πιζήμολας Σ.Ι.(61’  Χατζηκώστας Κ.Α.), Καρασάββας Κ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments