Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πήρε βαθμό ο Εθνικός Αρχ.

Πήρε βαθμό ο Εθνικός Αρχ.

0
3
Dodekanisos
Ισόπαλη με σκορ 1 – 1 τελείωσε η αναμέτρηση στο Βάτι ανάμεσα στον τοπικό Διαγόρα και τον Εθνικό Αρχίπολης. Σε ένα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο οι δυο ομάδες προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ, χάνοντας ευκαιρίες, κάτι που κατάφερε να κάνει ο Διαγόρας Βατίου όταν στο 24’ σε μια σέντρα που έγινε δεν έδιωξαν οι παίκτες του Εθνικού, ο Δράκος πήρε την μπάλα και με πλασέ νίκησε τον Λουτριώτη κάνοντας το 1 – 0, σκορ που διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Εθνικού μπήκαν πιο δυνατά ψάχνοντας την ισοφάριση. Ήταν το 65’ όταν ο Λυριστής εκτέλεσε φάουλ από δεξιά με την μπάλα να πηγαίνει στο δεύτερο δοκάρι, ο τερματοφύλακας του Διαγόρα Αναστασάς έκανε άστοχη έξοδο και ο Γιαννίκος με πλάσε ισοφάρισε για την ομάδα του Εθνικού Αρχίπολης. Την κόκκινη κάρτα αντίκρισε ο τερματοφύλακας του Διαγόρα Βατίου Αναστασάς στο 75’ όταν ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Μπαιραχτάρη Μ.

Διαγόρας Βατίου: Αναστασάς, Ζερβός, Γιωργαλλής, Χασάκης, Ζουρούδης (75’ Ματζάνος), Αττίτης, Πάνο, Δράκος, Σκαφίδας (56’ Καλούδης), Ορενάι (68’ Αϊντενης), Καμπούρης.

Εθνικός Αρχίπολης: Λουτριώτης, Πάλλας, Φρατζής, Νικολάου (58’ Μπαϊραχτάρης Μ), Τσακίρης, Μπαϊραχτάρης Η, Γιαννίκος, Μακαρούνας, Κουκουτσέλος, Λυριστής (84’ Καρτάλης), Φαμπιόλης (45’ Φλεβάρης).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments