Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Πήρε βαθιά ανάσα!

Πήρε βαθιά ανάσα!

0
ialisos triglia fasi
Dodekanisos

Επιτέλους νίκη για τον Ιάλυσο! Μετά από έξι συνεχόμενες αγωνιστικές χωρίς «τρίποντο», οι «ερυθροκίτρινοι» νίκησαν στο «Οικονομίδειο» με 1 – 0 την Τριγλία Ραφήνας και πήραν έτσι βαθιά βαθμολογική ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος., Ένα γκολ που σημείωσε ο Γιώργος Δελαπόρτας νωρίς νωρίς, ήταν αρκετό για τον Ιάλυσο για να πάρει τη νίκη. Οι γηπεδούχοι που δεν κινδύνεψαν ιδιαίτερα από τον αντίπαλο τους, είχαν τον έλεγχο και την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη τη διάρκεια και έφθασαν δίκαια στη νίκη. Θα μπορούσαν μάλιστα να το κάνουν και με λιγότερο άγχος μιας και είχαν ευκαιρίες για να πετύχουν και άλλα γκολ.
Το φιλμ του αγώνα
Μόλις στο 6′ ο Ιάλυσος ανοίγει το σκορ. Ο Σπάρταλης μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή, γύρισε ωραία στον Δελαπόρτα ο οποίος από κοντά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1 – 0.
Στο 11′ πρώτη καλή στιγμή για την Τριγλία. Ο Παπαδόπουλος έκανε ένα τεχνικό σουτ από ο ύψος της περιοχής αλλά ο Χειμωνέττος άπλωσε το χέρι του και πέταξε τη μπάλα κόρνερ.
Στο 32′ ο Παυλίδης μπήκε ωραία στην περιοχή, έκανε το σουτ, ο τερματοφύλακας απόκρουσε και ο επερχόμενος Δελαπόρτας έχασε σημαντική ευκαιρία καθώς το σουτ που επιχείρησε ήταν άστοχο και η μπάλα έφυγε ψηλά πάνω από το δοκάρι. Σημαντική ευκαιρία για να κάνει το 2 – 0 ο Ιάλυσος.
Σημαντική ευκαιρία και για την Τριγλία στο 45′ με τον Νικολόπουλο να μπαίνει στην περιοχή και να βγαίνει σε θέση τετ α τετ αλλά το πλασέ του ήταν άστοχο καθώς έστειλε τη μπάλα ψηλά (άουτ)
Ευκαιρία για τον Ιάλυσο στο 53′ με τον Παπασπύρο να κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή και τον Δημιτζά να αποκρούσει δύσκολα
Ευκαιρία για την Τριγλία στο 60′ με τον Καλογιάννη να πλασάρει από καλό σημείο, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.
Κλασική ευκαιρία για τον Ιάλυσο στι 70′! Ο Παπαδόπουλος έκανε τραγικό λάθος στο ύψος της περιοχής, ο Παπασπύρος που καραδοκούσε έκλεψε τη μπάλα, βγήκε σε θέση τετ α τετ και πλάσαρε αλλά ο Δημιτάς απόκρουσε και η μπάλα αφού πέρασε δίπλα από το δοκάρι κατέληξε κόρνερ! Ακούμπησε στη φάση αυτή το 2 – 0 ο Ιάλυσος.
Στο 82′ ο Δελαπόρτας έκανε το ψηλοκρεμαστό πλασέ από το ύψος της περιοχής αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Καλή ευκαιρία για τον Ιάλυσο
ΙΑΛΥΣΟΣ: Χειμωνέττος, Λίτσος, Παπασπύρος, Βαλιτζό, Παφιάκης, Καρπαθάκης, Σπάρταλης, Χαζτηφούντας (73’ Αχείμαστος), Αρχοντούλης, Δελαπόρτας (84’ Σταυλάς), Παυλίδης (60’ Διακουράκης)
ΤΡΙΓΛΙΑ: Δημιτζάς, Καμβύσης, Τσαγκάρης, Μακρής, Μπίρης, Μητσόπουλος, Κότσι, Παπαδόπουλος (73’ Μάργαρης), Ποτουρίδης, Καλογιάννης (73΄Τσεβάς), Νικολόπουλος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments