Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πήρε Τσαμπίκο Πεταυράκη ο Ιάλυσος

Πήρε Τσαμπίκο Πεταυράκη ο Ιάλυσος

2
petaurakis
Dodekanisos

 

Παίκτης του Ιάλυσου είναι πλέον και ο Τσαμπίκος Πεταυράκης. Ο νεαρός αμυντικός με σημαντικές παραστάσεις και εμπειρίες στην ως τώρα καριέρα του (έχει αγωνιστεί στον ΠΑΟ ΡΟΥΦ, την Αγία Παρασκευή αλλά και τον Διαγόρα), συμφώνησε με την διοίκηση του Ιάλυσου και πλέον θα αγωνίζεται με τον τοξοβόλο στο στήθος. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας ανα΄φερει τα εξής:

Το Δ.Σ. μετά τις επαφές της επιτροπής μετεγγραφών ανακοινώνει τα εξής :

Α) Την έναρξη συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Λευτέρη Μαυρομούστακο και Τσαμπίκο Πεταυράκη .

Β) Την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Σάββα Γκλάβα στον Ακουσίλαο Φανών , τον οποίο ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην νέα του ομάδα .

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
oti na nai..
oti na nai..
10 years ago

re paidia mhn grafete oti na nai..o podosfairisths pou katekthse to prota8lhma me ton fwsthra einai o stayros petayrakhs…oxi o tsampikos…o tsampikos exei agwnistei se pao rouf,agia paraskeyh k diagora!

goneas
goneas
10 years ago

Συγνώμη για το άσχετο, αλλά κάπου άκουσα ότι ο ΓΑΣ σκοπεύει να κάνει ομάδα βόλει και επειδή έχω δύο κόρες, μπορεί να μου κάποιος που να απευθυνθώ για να μάθω αν αληθεύει κάτι τέτοιο.Πάντως θα ήταν ευχής έργο να γίνει κάτι τέτοιο γιατί χρειάζεται μια σοβαρή ομάδα βόλει η Ιάλυσος.