Αρχική Εφηβικό Πήρε το “τρίποντο” στις Καλυθιές ο Ευκλής (pics)

Πήρε το “τρίποντο” στις Καλυθιές ο Ευκλής (pics)

0
Dodekanisos

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης κατάφερε να φύγει από τις Καλυθιές ο Ευκλής καθώς επικράτησε με 4-1 του τοπικού Απόλλωνα, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του Εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΔ.

Στο ξεκίνημα το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τους γηπεδούχους να έχουν μια ελαφρά υπεροχή την οποία αξιοποίησαν στο 9΄ όταν ο Καμπούρης με πλασέ άνοιξε το σκορ για το 1-0.
Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμό και εκμεταλλευόμενοι μοιραία λάθη του αντίπαλου τερματοφύλακα πέτυχαν τρία τέρματα πηγαίνοντας στην ανάπαυλα προηγούμενοι με 1-3. Στο 32΄ ο Χατζηκυριαζής με ένα μακρινό σουτ θα φέρει το ματς στα ίσια (1-1), τρία λεπτά αργότερα ο Χειμωνέττος από κοντά (μετά από φάουλ) θα κάνει το 1-2, ενώ  ο Χατζηκυριαζής σούταρε από μακριά με τον Αναστασού να κάνει λάθος και να βλέπει την μπάλα να αναπαύεται στο βάθος της εστίας του. Πριν τελειώσει το ημίχρονο ο Ιντρίζι μείωσε σε 2 – 3
Στο δεύτερο μέρος οι Καλυθενοί είχαν την κατοχή ωστόσο οι «πράσινοι» έφτασαν και σε τέταρτο τέρμα με τον Ξεπαπαδάκη που πέτυχε και το ομορφότερο γκολ του αγώνα για το 2-4. Από την άλλη η ομάδα του Κώστα Καμπούρη είχε στο 76΄ δοκάρι με τον Κώστα Δ. ενώ ο ίδιος παίκτης λίγο πριν το φινάλε έκανε το σουτ αναγκάζοντας τον Πατσατζή να διώξει δύσκολα σε κόρνερ, αυτή ήταν και η τελευταία καλή στιγμή στο ματς.
Από τους νικητές ξεχώρισαν οι Χατζηκυριαζής, Ξεπαπαδάκης και Τζούρας, από τον Απόλλωνα οι Κώστας Δ. και Καμπούρης.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Ντάκο (Καραγκιόζης, Τσακμακίδης)
Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΠΟΛΛΩΝ Κ.: Αναστασού, Σπαχιού, Σαββούλης, Νερατζάκης, Μάστορας, Μίσκου, Καμπούρης, Κώστας Σ., Γιορδαμνής, Κώστας Δ., Ιντρίζι.
(Έπαιξαν και οι Ορφανός, Περιστερόπουλος, Συμιακός, Κασταμούλας και Χύσα)
ΕΥΚΛΗΣ: Πατσατζής, Καραμανώλης, Ξεπαπαδάκης, Μπάλα, Ζερβός, Σταματουλάς, Γκιούντιτσε, Τζούρας, Χατζηκυριαζής, Χειμωνέττος, Ου-γιανίκ. (Έπαιξαν και οι Χατζηκαντής και Αχλαδιώτης)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments