Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Πήρε το …τρίποντο στο 90’!

Πήρε το …τρίποντο στο 90’!

0
rodiakos thiella
Dodekanisos

Στο 90’ κρίθηκε η αναμέτρηση του Ροδιακού με τη Θύελλα Πυλώνας που έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα». Στην εκπνοή, η Θύελλα πέτυχε το δεύτερο της τέρμα και κατάφερε έτσι να πανηγυρίσει το «τρίποντο» επικρατώντας με 2 – 1. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, όμως στην επανάληψη οι του Ροδιακού έδειξαν αποφασισμένοι να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα και κατάφεραν μάλιστα να ανοίξουν το σκορ στο 50’ με δυνατό σουτ του Ξύπα μέσα από την μεγάλη περιοχή (1 – 0). Στο 78’ όμως από σέντρα του Κατσούλη, ο Ζολτάν με ένα πολύ ισχυρό σουτ πάνω στην κίνηση πέτυχε το 1 – 1 και στο 90’ μετά από πάσα του Αϊβάζη, ο Προβιάς με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1 – 2.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Στεργαλλάς και «βοηθοί» ήταν οι Ροδίτης και Γεωργάς.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΡΟΔΙΑΚΟΣ: Κνιφάτι, Τσιμπιδάκης, Τσιτσιπάς (90+1’ Χαλκιάς), Ζαμαντάκης, Τρίγγας, Κελεπέρας, Κολωβός (74’ λ.τ. Κλάψης), Παπανικολάου Κ., Ξύπας, Χρυσοχός, Βαραββάς (66’ Γεωργαλλής)
ΘΥΕΛΛΑ: Ρεκούνας, Τραχανάς (90+2’ Γιαννούρης), Κουφός, Ζολτάν, Καραμαρίας, Βασιλάκης Π., Χατζημανώλης, Κατσούλης (85’ Μακρής), Μπολομπάνι, Αϊβάζης, Γκανιάτσας (75’ Προβιάς)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments