Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πήρε το ντέρμπι ο Αντίμαχος!

Πήρε το ντέρμπι ο Αντίμαχος!

0
antimaxos endekada
Dodekanisos

Μεγάλος νικήτης στο ντέρμπι της Κω ήταν ο Αντίμαχος καθώς νίκησε εύκολα με 3-0 τη Δόξα Καρδάμαινας στην Αντιμάχεια, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και στο 24΄ ευτύχησαν να προηγηθούν στο σκορ με το δυνατό σουτ του Θωνιάτη. Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος της ανάπαυλας η Δόξα ανέβασε στροφές και πίεσε περισσότερο χωρίς όμως να πετύχει κάποιο γκολ.
Στην επανάληψη η ομάδα του Γιώργου Σταμάτη μπήκε εκ νέου δυνατά παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων στο 64’ με τον Συνεσίου. Το τελευταίο μισάωρο ο ρυθμός έπεσε με τους «ερυθρόλευκους» να σφραγίζουν την υπόθεση τρίποντο στο 82’ με τον Πη για το τελικό 3-0.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Ωραιόπουλος (Αλέκος, Στάμος)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ: Αντίμαχος: Μιχαλάκης, Ιωαννίδης, Ανδρογιώργης, Ζιώγας, Καράλιαμης (78’ Κόκκαλης), Θωνιάτης, Ατσαλάκης, Βλαντιμίροφ, Μπεκιρλάρι, Συνεσίου, Πης (86’ Μπίλλης)
ΔΟΞΑ Κ.: Γιακούμαρος, Χατζηπαναγιώτης, Αποστολάτος, Χατζησεβαστός, Κορκής, Κουρζής Γ., Κουρζής Α. , Λαμάι, Πανόπουλος (75’ Τάλλαρος), Χατζηαντωνίου, Οχτάρας (75’ Παντελής).

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments