Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πήρε το ντέρμπι και… ανάσανε!

Πήρε το ντέρμπι και… ανάσανε!

0
Dodekanisos

Ο Ακουσίλαος πήρε το μεγάλο ντέρμπι με το Φοίβο στις Φάνες, επικρατώντας της ομάδας της Κρεμαστής 1-0. Οι γηπεδούχοι με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Έλληνα, προηγήθηκαν σχετικά νωρίς στον αγώνα σε ένα διάστημα μάλιστα, που είχαν την υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο και ασκούσαν πίεση για την επίτευξη κάποιου τέρματος. Στο 25΄ ο Έλληνας κέρδισε φάουλ έξω από την περιοχή του Φοίβου, το οποίο όμως αμφισβητήθηκε έντονα από τον πάγκο των φιλοξενούμενων.
Ο Έλληνας ανέλαβε και την εκτέλεση και με ένα εκπληκτικό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καΐκα, «γράφοντας» με αυτόν τον τρόπο το 1-0. Η ανωτερότητα του Ακουσίλαου συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, με τους παίκτες του Σάσα Γιόνοβιτς να χάνουν αρκετές ευκαιρίες.
Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν «στροφές» και προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως οι καταστάσεις που δημιούργησαν μπροστά στην εστία του Σκυλλά, δεν ήταν δυνατό να απειλήσουν σοβαρά. Παρά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Φοίβου, το σκορ παρέμεινε μέχρι το τέλος, αφού η άμυνα του Ακουσίλαου κράτησε σχετικά εύκολα.
Παράπονα για τη φάση από την οποία προήλθε το γκολ του Ακουσίλαου έχουν οι άνθρωποι του Φοίβου από τον διαιτητή Κακάνη (Διαμαντέας, Μαυρουδής).
Ακουσίλαος: Σκυλλάς, Νέτσας, Τριανταφύλλου, Νέτσας, Πομπού, Παπουρδάνος (65’ Διακαναστάσης), Κορκίδας, Δελαπόρτας (80’ Χατζηστρατής), Έλληνας, Σκόρπος, Ντίξον
Φοίβος Κρεμαστής: Καΐκας, Καρύδης, Σ. Ορφανίδης, Π. Δράκος, Φυλακούρης, Χριστοδούλου (46’ Ντόστι), Στρατής (60’ Μπούτσκα), Δημητρόπουλος, Σάββενας, Μαννάκης, Λ. Δράκος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments