Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Πήρε την πρόκριση ο Κλεάνθης

Πήρε την πρόκριση ο Κλεάνθης

0
kleanthis endekada
Dodekanisos

Στην επόμενη φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου προκρίθηκε ο Κλεάνθης Παραδεισίου καθώς κέρδισε τον Ηρακλή Μ. με 4-1 εντός έδρας.
Το πρώτο μέρος δεν είχε πολλές φάσεις με έναν Ηρακλή να είναι καλοστημένος αμυντικά και να μην αφήνει τους «ροσονέρι» να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία. Λίγο πριν την ανάπαυλα και στην πρώτη ουσιαστικά ολιγορία στην άμυνα των Μαριτσενών ο Πλύγκος με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του.
Στην επανάληψη ο Κλεάνθης μπήκε αποφασισμένος να «καθαρίσει» το παιχνίδι αφού στο 46΄ ο Πελέκης με κοντινό πλασέ έκανε το 2-0. Τρία λεπτά αργότερα ο Πλύγκος με πλασέ ύστερα από πάσα του Φωτεινή έκανε 3-0. Οι Παραδεισιώτες έφτασαν και σε τέταρτο τέρμα στο 80΄ με τον Αλεξανδρίδη. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Κούρος στο 89΄.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Ατσικνούδας ( Βούλγαρη, Μοσχάτος)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Καστανάκης, Γιατσιάτσος, Μπαούρης, Μαριάς, Ποζατζίδης, Πελέκης (76΄ Κρομμύδας), Φωτεινής (53΄ λ.τρ. Καρίκης), Γκινής, Καλημέρης, Αλεξανδρίδης, Πλύγκος (60΄ Λυριστής)
ΗΡΑΚΛΗΣ Μ.: Σκυλλάς (46΄ Αναγνώστου), Λενιού, Καρίκης Γ.Σ., Ανδρεόπουλος, Μπιλιάς, Καρίκης Γ.Δ., Βασιλώττος Ε. (78΄ Παππάς), Κούρος, Βασιλώττος Χ., , Τσούφιος, Παπακωνσταντής (72΄ Μπάκης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments