Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Πήρε την πρόκριση η ΑΕ Κατταβιάς

Πήρε την πρόκριση η ΑΕ Κατταβιάς

0
Dodekanisos

Νίκη πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου πήρε η ΑΕ Κατταβιάς, η οποία επικράτησε με σκορ 1-0 του Αγίου Γεωργίου στο γήπεδο της Μαλώνας.

Η ομάδα του Μανώλη Φρατζή ήταν καλύτερη από την αντίπαλο της, χωρίς ωστόσο να πιάσει σπουδαία απόδοση στο παιχνίδι της. Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πολύ καλά το παιχνίδι και μόλις στο δεύτερο λεπτό κατάφεραν να δημιουργήσουν την πρώτη τους ευκαιρία. Ο Μήτρου μετά από ωραία συνεργασία των συμπαικτών του βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, όμως το πλασέ του σταμάτησε στα πόδια του Σαρούκου. Οι “κιτρινόμαυροι” συνέχισαν να έχουν την κατοχή στο παιχνίδι χωρίς ωστόσο να μπορούν να φτάσουν με αξιώσεις στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου. Στην επανάληψη η Κατταβιά κατάφερε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, το οποίο απέβαλε το άγχος από τα πόδια των ποδοσφαιριστών. Πιο συγκεκριμένα στο 58′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κιλασίν, ο Ανανιάδης σηκώθηκε ψηλότερα όλων και με κεφαλιά πέτυχε το 0-1. Η Κατταβιά θα μπορούσε να είχε πετύχει ένα ακόμη τέρμα, αρχικά στο 66′ όταν το φάουλ του Πάππα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 68′ ο Μήτρου με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα εκ’ νέου στο οριζόντιο δοκάρι του Σαρούκου. Στα τελευταία λεπτά ο ρυθμός ήταν κακός με αποτέλεσμα η Κατταβιά να κρατήσει το υπέρ της 1-0 και να πανηγυρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου.

Συνθέσεις:

ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΛΩΝΑΣ: Σαρούκος, Σκορδάς, Παρδαλού (Μουστακέλης), Φαρμακαλής (60′ Μπρισνόβαλης), Κόπελος, Κοντόγιαννος, Γιωργάς, Χατζηνικολού (46′ Παπογιάννης), Φαντενός (81′ Σεμετάι), Κωστόφ, Κουτσουμπάρης.

ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Kαβουκλής, Ανανιάδης, Μαριεττάκης, Κιλασίν Κ, Δημητριάδης, Κούτσι (83′ Γιοβάνι), Τραγάκης (46′ Κουμπιάδης), Πάππα, Τοπάλ (46′ Μαντινάος), Νασόπουλος, Μήτρου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments