Αρχική Ροδίων Άθλησις Πήρε Ρωσσέτο το Ροδίων!

Πήρε Ρωσσέτο το Ροδίων!

2
rosetos
Dodekanisos

Από την Τελχινίδα στο Ροδίων Άθλησις! Ο λόγος για τον Σταύρο Ρωσσέτο ο οποίος αποτελεί το νέο μετεγγραφικό απόκτημα της εκπροσώπου μας στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος αναφέρονται τα εξής:
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση , να ανακοινώσουμε την απόκτηση του 26χρονου και ταλαντούχου πασαδόρου, Σταύλα Ρωσσέτου, στο Ροδίων Άθλησις. Ο Ρωσσέτος πέρυσι αγωνιζόταν στην ομάδα της Τελχινίδας και βλέπει τον κόσμο από το 1,83. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και κάθε επιτυχία».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
dixtakias
dixtakias
8 years ago

Αλλαξτε τον τίτλο σας παρακαλώ!!!Δεν πάει στην Τελχινίδα ο Ρωσεττος !!!Μη βιαζεστε να το κάνετε αποκλειστικό!!!Κανετε λάθη!!!Ευχαριστω!!!

mode
mode
8 years ago

[quote name=”dixtakias”]Αλλαξτε τον τίτλο σας παρακαλώ!!!Δεν πάει στην Τελχινίδα ο Ρωσεττος !!!Μη βιαζεστε να το κάνετε αποκλειστικό!!!Κανετε λάθη!!!Ευχαριστω!!![/quote]
Ώρες ώρες πραγματικά θλίβομαι με τα μηνύματα και κυρίως με τον τρόπο ορισμένων. Ποιος μίλησε αγαπητέ φίλε για αποκλειστικό; Ένα λάθος ήταν το οποίο διορθώθηκε. Ευχαριστούμε για την επισήμανση που έκανες αλλά δεν κατανοούμε τις προεκτάσεις