Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Πήρε προβάδισμα ο Διαγόρας

Πήρε προβάδισμα ο Διαγόρας

0
diagoras_apollon_ipodomes
Dodekanisos
Μετά από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα», ο Διαγόρας επικράτησε με 2 – 0 του Απόλλωνα Καλυθιών στο πλαίσιο του πρώτου ημιτελικού του κυπέλλου των Υποδομών και έτσι πήρε προβάδισμα όσον αφορά την πρόκριση στον τελικό. Οι παίκτες του Γιώργου Μόσχου πέτυχαν και τα δυο τους τέρματα στην διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, διάστημα στο οποίο ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους. Στο πρώτο ημίχρονο, το παιχνίδι ήταν περισσότερο μοιρασμένο.
Στο 60’ ο Τσαγγάρης με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ για τους «κυανέρυθρους» (1 – 0) και στο 70’ ο Λάππας με ωραία ατομική προσπάθεια και διαγώνιο σουτ πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ διαμορφώνοντας το τελικό 2 – 0.
Διαιτήτευσαν οι Δραγάτης, Ροδίτης και Λαχανάς.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Μαργωμένος, Ζούνης (78’ Ν. Π. Κουρούνας), Μπάρδης, Μιχαλόπουλος, Γαμπιεράκης, Καραγεωργίου, Τσαγγάρης, Κανάρης (65’ Λάππας), Ηλιακώστας, Κετσές, Χαρτοφύλλης (73’ Ν. Γ. Κουρούνας)
ΑΠΟΛΛΩΝ: Παπαγεωργίου, Ευφραιμίδης, Τσίττας, Γιαντσίδης, Σαββούλης, Καφετζής, Κεπέρης, Α. (75’ Λόλα) Ορφανός, Γ. Ορφανός, Vassilev (69’ Συμιακάκης), Γεννημαχλέλης

Στην φωτογραφία, ο Γενημαχλέλης (αριστερά) ελέγχει τη μπάλα υπό την πίεση του Γιαντσίδη

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments