Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Πήρε Μυλωνά και Τάχο η Ρόδος

Πήρε Μυλωνά και Τάχο η Ρόδος

0
Dodekanisos

Στην απόκτηση δύο πολύ ταλαντούχων ποδοσφαιριστών προχώρησε η ομάδα της Ρόδου, η οποία ήρθε σε συμφωνία με τους Γιώργο Μυλωνά και Σωτήρη Τάχο από τον Φίλλιπο Αλεξάνδρειας.

Ο Γιώργος Μυλωνάς είναι 20 χρονών και αγωνίζεται στον χώρο της επίθεσης. Ξεκίνησε την καριέρα του από της Κ17 της Ξάνθης, ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε στον Διαγόρα Σεβαστής και πρόσφατα στον Φίλιππο Αλεξάνδρειας, με τον οποίο σημέιωσε πέντε τέρματα.

Ο Σωτήρης Τάχος είναι 22 χρονών, αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας και μέχρι στιγμής έχει φορέσει την φανέλα της Νίκης Βόλου, του Πιερικού, του Βατανιακού, του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, του Διαγόρα Σεβαστής, αλλά και του Φίλλιπου Αλεξάνδρειας.

Οι δυο παίκτες έχουν ενταχθεί στις προπονήσεις των “πρασίνων” και μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να ανακοινωθούν από τα “ελάφια”.

Εκτός Λέκκας και Αποστόλου

Δίχως τους τραυματίες Νίκο Λέκκα και Σπύρο Αποστόλου θα υποδεχθεί την Ένωση Ασπροπύργου η Ρόδος. Οι δύο ποδοσφαιριστές αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά τότε θα παραμείνουν εκτός μάχης για το παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments