Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Πήρε και Βακράκο, έκτη μεταγραφή για τον ΑΟ Πυλίου

Πήρε και Βακράκο, έκτη μεταγραφή για τον ΑΟ Πυλίου

0
Dodekanisos

Άλλη μια μεταγραφή, η έκτη ενόψει της νέας χρονιάς πραγματοποίησε ο ΑΟ Πυλίου. Η Κωακή ομάδα απέκτησε τον Γιώργο Βακράκο. Ουσιαστικά πρόκειται για επιστροφή μιας και ο παίκτης είχε αγωνιστεί και πέρσι στο πρώτο μισό, πριν αναχωρήσει για τον Τηλυκράτη Λευκάδας. 

Η ανακοίνωσξ που εξέδωσε ο Κωακός σύλλογος αναφέρει τα ακόλουθα:

“Ο ΑΟ Πυλίου Κω, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την επιστροφή του «δικού μας» ποδοσφαιριστή Γεωργίου Βακράκου, πραγματοποιώντας την έκτη μεταγραφική κίνηση του σωματείου, εν όψει των αγωνιστικών υποχρεώσεων μας σε Κύπελλο Ελλάδος 2021/22 και πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Ο 23χρονος Αγρινιώτης επιθετικός έχει κερδίσει τις καρδιές μας με τη μαχητικότητα, την αθλητικότητα, την ευγένεια και το ήθος του. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία στα τμήματα υποδομής του Παναιτωλικού με σταθερά βήματα ανόδου. Αγνωνίστηκε με την Κ17 των «κιτρινομπλέ» και το 2016 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ανεβαίνοντας στην ανδρική ομάδα, μετρώντας τη σεζόν 2018/19, επτά εμφανίσεις στη Super League και μια στο κύπελλο Ελλάδος.

Στη συνέχεια, αφού πέρασε ως δανεικός από τον Ναυπακτιακό Αστέρα, αγωνίστηκε με τον Ηρόδοτο και τον Ο.Φ. Ιεράπετρας, σε Γ’ Εθνική και Football League αντίστοιχα. Την περσινή επιτυχημένη ποδοσφαιρική περίοδο για τον ΑΟΠ, ενίσχυσε την επιθετική γραμμή της ομάδας στην πρώτη συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ελλάδος. Ενώ κατά το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος αγωνίστηκε με τον Τηλυκράτη Λευκάδας στον 5ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Τον καλωσορίζουμε ξανά στην οικογένειά μας και του ευχόμαστε, να έχει υγεία και δύναμη για να πετύχει κάθε ατομικό και συλλογικό στόχο με τη βυσσινί φανέλα”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments