Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Πήρε και Γεωργίου ο Ιάλυσος, αύριο ο Αγιασμός και η πρώτη προπόνηση

Πήρε και Γεωργίου ο Ιάλυσος, αύριο ο Αγιασμός και η πρώτη προπόνηση

0
Dodekanisos

Το Δ.Σ του Γ.Α.Σ Ιάλυσος ανακοινώνει την απόκτηση του 37χρόνου ακραίου επιθετικού Φώτη Γεωργίου. Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος αναφέρει τα ακόλουθα:

“Ο Φώτης Γεωργίου έχει συνδέσει το όνομα του με το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο, αγωνιζόμενος για αρκετά συναπτά έτη με την φανέλα του Διαγόρα. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο Πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και συγκεκριμένα στον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου.

Στην τεράστια καριέρα του στις Εθνικές κατηγορίες έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Μαρκόπουλο, Καλλιθέα, Λαμία, Ιωνικό, ΠΑΣ Γιάννενα, Ατρόμητο, Καλλονή, Κέρκυρα, Ηρακλή,Διαγόρα  και ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου. Τον καλωσορίζουμε στην ποδοσφαιρική μας οικογένεια και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει με την φανέλα του Ιάλυσου.”

O Αγιασμός και η πρώτη προπόνηση

Η διοίκηση του Γ.Α.Σ. Ιάλυσος ενημερώνει το φίλαθλο κοινό για την πρώτη προπόνηση και τον αγιασμό της ομάδας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 8 Αυγούστου στο Οικονομίδειο και ώρα 17:30. Άπαντες οι ποδοσφαιριστές μας, πέρασαν από εργομετρικές και καρδιολογικές εξετάσεις τις προηγούμενες ημέρες. Είμαστε όλοι σε απόλυτοι ετοιμότητα για την δύσκολη νέα σεζόν που προμηνύεται με ένα ρόστερ που που αποτελείται επί τω πλείστων από ντόπιους αθλητές. Σας περιμένουμε

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments