Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Πήρε εκδίκηση!

Πήρε εκδίκηση!

0
diagoras_trasivoulos1
Dodekanisos

Ρόδα (ή στην περίπτωσή μας, Ρόδος) είναι και γυρίζει!
Την προηγούμενη βδομάδα ο Διαγόρας έπαιξε σαν ομάδα Superleague στο Περιστέρι, έχασε πέναλτι, ευκαιρίες και το προβάδισμα για πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου από τον Ατρόμητο.
Στην επόμενη επίσκεψή, όμως, στην Αθήνα, οι Ροδίτες «πήραν το αίμα τους πίσω». Η ομάδα του Πέτρου Ρουτζιέρη πέρασε με άνεση από τη Φυλή, επικράτησε 2-0 του Θρασύβουλου και πλησίασε ξανά σε απόσταση βολής τον δεύτερο Παναιτωλικό.
Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, οι Ροδίτες δεν χρειάστηκαν ούτε δέκα λεπτά στο δεύτερο για να «καθαρίσουν» το ματς. Με τα γκολ, λοιπόν, των Γεωργίου (47’) και Αγκιριμπά (54’), επέστρεψαν έπειτα από δύο αγωνιστικές στις νίκες και εκμεταλλεύτηκαν άψογα τη «γκέλα» του ΟΦΗ στην Καρδίτσα (αφήνοντάς τον πέντε πόντους πίσω).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ (Αντώνης Μανίκας): Κωστάκης, Κολοτούρος, Παπαζούδης (45′ λ.τ Βασιλείου), Μουστόγιαννης, Φρίμπονγκ, Κατσίκης, Τσούτσουρας, Βαλεριάνος, Λανγκλέ (60′ Κακαράς), Παληγεώργος (57′ Τσιλιγκίρης), Ζαχαρόπουλος
ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Πέτρος Ρουτζιέρης): Ταμπάσης, Σαλαμαστράκης, Ρέγες (85′ Καρπαθάκης), Σπάρταλης, Φράγκος (81′ Γκούτμαν), Γεωργίου, Προβατίδης, Αγκιριμπά, Πλάτανος, Χριστοφιλέας, Πουλόπουλος

Πηγή: www.sport-fm.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments