Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πήρε Χατζηπέτρο η Ρόδος

Πήρε Χατζηπέτρο η Ρόδος

0
Dodekanisos

Την απόκτηση του Στέλιου Χατζηπέτρου ανακοίνωσε η Ρόδος προχωρώντας έτσι σε μια ακόμα μετεγγραφική ενίσχυση του ρόστερ της ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ένταξη στο δυναμικό της ομάδας του Στέλιου Χατζηπέτρου.
Ο Στέλιος, ο οποίος γεννήθηκε το 1991 και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ-χαφ, επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του, στην οποία έκανε, σε ηλικία 6 ετών, τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματά του. Επίσης, φόρεσε τη φανέλα του ΑΕΡΑ, του Διαγόρα, του Ιάλυσου και του Άρη Αρχαγγέλου.
Η διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος καλωσορίζει τον Στέλιο Χατζηπέτρο στη μεγάλη ποδοσφαιρική οικογένεια των «ελαφιών» και του εύχεται να πανηγυρίσει πολλές επιτυχίες στις διοργανώσεις της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Ευχαριστήρια δήλωση του Στέλιου Χατζηπέτρου

«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω και δημόσια τη διοίκηση του Άρη Αρχαγγέλου για την ικανοποίηση του αιτήματός μου να μείνω ελεύθερος. Ήταν τιμή που φόρεσα τη φανέλα του ιστορικού Άρη, ο οποίος θα έχει πάντα μία θέση στην καρδιά μου. Εύχομαι ολόψυχα στους ανθρώπους του να έχουν μία καλή και δημιουργική αγωνιστική σεζόν, με υγεία και πολλές επιτυχίες».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments