Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Πήρε αυτό που ήθελε…

Πήρε αυτό που ήθελε…

0
euklis endekada
Dodekanisos

Φανερά επηρεασμένος από το ατυχές αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα όταν και ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις, ο Ευκλής κατάφερε χωρίς να είναι καλός να επικρατήσει με 2-1 του ψυχωμένου Πολύστρατου που προσπάθησε για το καλύτερο. Η ομάδα του Λάζαρου Θρουμουλόπουλου δεν πατούσε καλά στον αγωνιστικό χώρο σε ένα μεγάλο διάστημα αλλά ακόμη και έτσι ήλεγχε τον ρυθμό. Ευτύχησε να ανοίξει πολύ νωρίς το σκορ καθώς στα πρώτα δευτερόλεπτα της αναμέτρησης (1’) ο Παπαχριστοδούλου μετά από ασίστ του Γεωργαντά δεν δυσκολεύτηκε από κοντινή απόσταση να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Δημητρίου (0-1). Λίγα λεπτά αργότερα (15’) και πάλι ο Παπαχριστοδούλου με διπλή προσπάθεια θα νικήσει και πάλι τον Δημητρίου για το 0-2. Από εκείνο το σημείο και μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους ο Πολύστρατος ανέβασε την απόδοση του και κατάφερε λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα για την ανάπαυλα (40’) να σκοράρει με «δράστη» τον Γεωργαλλή ο οποίος έφυγε στην «πλάτη» της άμυνας πλασάροντας εύστοχα τον Μακαρούνα.

Στην επανάληψη είχαμε ένα δυναμικό ματς με αρκετές σκληρές μονομαχίες και με τις δύο ομάδες να δημιουργούν τις ευκαιρίες για γκολ που όμως δεν ήρθε από καμία πλευρά. Τελικά ο Ευκλής πανηγύρισε τη νίκη και παραμένει ζωντανός για την κατάκτηση της πρώτης θέσης αν και πλέον αυτή δεν εξαρτάται μόνο από τα δικά του αποτελέσματα. Να σημειωθεί ότι στο 89’ είδε την κό0κκινη κάρτα του Ατσικνούδα ο Μπακαρής για αντεγκλήσεις με την εξέδρα. Καλύτεροι των νικητών ήταν οι Κορκίδας, Γεωργαντάς και Παπαχριστοδούλου ενώ πολύτιμη ήταν η βοήθεια και του Καραμανώλη που πέρασε ως αλλαγή στο 50’.

Διαιτητές του αγώνα ήταν οι Ατσικνούδας, Σαρρής και Στεφανάκης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΟΛΥΣΤΡΑΤΟΣ: Δημητρίου, Παπακώστας (85’ λ.τ. Μόσχος), Καλλιώρας, Κούτρας, Αναστασιάδης, Χατζημιχαήλ, Μπακαρής, Παπαστεργής, Γιώτας (74’ Λυκοπάντης), Αποστολόπουλος (78’ Παπαβασιλείου), Γεωργαλλής

ΕΥΚΛΗΣ: Μακαρούνας, Χατζηκυριάκος (65’ Σιαναβέλης), Μαντικός, Κορκίδας, Λαός, Λαθουρης, Σχοινάκης, Μπερετούλης, Γεωργαντάς, Λενιού (50’ Καραμανώλης), Παπαχριστοδούλου (88’ Παυλίδης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments