Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Πήραν τις ευλογίες της Εκκλησίας!

Πήραν τις ευλογίες της Εκκλησίας!

0
diagoras agiasmos2
Dodekanisos

To βράδυ του περασμένου Σαββάτου η ανδρική ομάδα του Γ.Σ. Διαγόρας δέχτηκε στην «Τέντα» τις ευχές της Εκκλησίας, για την χρονιά που ξεκίνησε προπονητικά και που αγωνιστικά, θα αρχίσει στις 12 Οκτωβρίου. Παρουσία μελών της διοίκησης, συγγενών, φίλων και δημοσιογράφων, ο πάτερ Διονύσιος ευλόγησε τους παίκτες και το προπονητικό τημ, όπως και τις…μπασκέτες του κλειστού, όπου μάλιστα σε μια από αυτές ευστόχησε(!) σε σουτ δύο πόντων, όταν του ζητήθηκε να το κάνει για το καλό της χρονιάς!
Κατά την τελετή, ο πρόεδρος του Γ. Σ Διαγόρας Μέντος Ζωάννου και ο αντιπρόεδρος και έφορος στο τμήμα μπάσκετ Κώστας Χαλκιόπουλος, είπαν προς τους παίκτες:
-Μέντος Ζωάννου (πρόεδρος): Καλωσορίζω παλιούς και νέους παίκτες. Είμαι σίγουρος ότι σαν μια οικογένεια θα είμαστε ομάδα μέσα στο γήπεδο, να δίνουμε το καλό παράδειγμα καλλιεργώντας τον αυτοσεβασμό. Ο Διαγόρας κουβαλάει τεράστια ιστορία και είναι ένα πολύ δυναμικό σωματείο στα Δωδεκάνησα. Είναι τιμή για κάθε αθλητή να φορά τη φανέλα με το σήμα του Διαγόρα. Η ομάδα είναι για να παίξει πρώτο ρόλο και όχι δεύτερο. Είναι κάτι που θα πρέπει να βάλετε καλά μέσα στο μυαλό σας και στη ψυχή σας. Καλή αγωνιστική χρονιά. Σας εύχομαι υγεία και όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους που αξίζουν στο Διαγόρα.
-Κώστας Χαλκιόπουλος (αντιπρόεδρος –έφορος μπάσκετ): Ελπίζω να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά. Να αγωνιστούμε με ήθος και να κερδίζουμε μέσα στο γήπεδο. Να έχουμε υγεία και να μείνουμε μακριά από τραυματισμούς σε ένα δυνατό πρωτάθλημα, όπως προβλέπεται να είναι το φετινό της Α΄ Κατηγορίας. Ίσως από τα καλύτερα των τελευταίων χρόνων. Ο Διαγόρας είναι ένα ιστορικό σωματείο, που πλέον έχει στόχο να κερδίζει πάντα και να διεκδικεί το καλύτερο. Πάντα με ήθος και αγωνιστικό χρώμα. Δεν είμαστε της τακτικής του τύπου ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Πάντα υπολογίζουμε και σεβόμαστε τα σωματεία. Αν τώρα δεν μας υπολογίζουν και δεν μας σέβονται θα αντιδρούμε ανάλογα, όσο μεγάλο κι αν νομίζει ότι είναι αυτό.
Ακολούθησαν οι δηλώσεις:
-Γιάννης Τσακίρης (προπονητής): Εύχομαι να γίνουμε μια οικογένεια γεμάτη υγεία. Είμαστε μια καινούργια ομάδα, που συγκροτήθηκε από παλιούς και έμπειρους παίκτες, κι ενός κομματιού της εφηβικής ομάδας. Πιστεύω σε εσάς. Η προσπάθεια είναι σχεδιασμένη να προωθήσουμε κάποιους νέους παίκτες. Θα επιδιώξουμε να βγάλουμε το καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο στο παρκέ, όπως αξίζει στο Διαγόρα. Εύχομαι το πρωτάθλημα να κερδηθεί μέσα στο γήπεδο και ο καλύτερος να είναι ο πρωταθλητής.
-Πάνος Παναγιωταράκος (αρχηγός ομάδας): Εύχομαι σε όλους υγεία, που είναι το σημαντικότερο αγαθό. Επέστρεψα μετά από δύο χρόνια και βλέπω μια νέα αρχή. Εύχομαι στο τέλος οι στόχοι μας να επιτευχθούν. Εκπροσωπώντας τους παίκτες ,σας υποσχόμαστε ότι μέχρι το τέλος της σαιζόν θα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό.
Χαράλαμπος Καλλιγάς (δεύτερος αρχηγός): Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά στην ομάδα. Διαθέτουμε ένα δυνατό σύνολο και ελπίζω να φθάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για εμάς και την ομάδα.
Ακολούθησε ανοικτή προπόνηση.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments