Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Πήραν θέση οι παίκτες

Πήραν θέση οι παίκτες

0
rodos_nafpaktiakos2
Dodekanisos

Θέση για την διοικητική κατάσταση της ΠΑΕ Ρόδος πήραν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας με ανακοίνωση που εξέδωσαν σήμερα. Το κείμενο είναι το ακόλουθο:
«Σεβόμενοι την ιστορία της ομάδας και τους φιλάθλους μας αναγκαζόμαστε οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Ρόδου και το τεχνικό τιμ να εκφράσουμε δημόσια τον έντονο προβληματισμό μας για το παρόν και το μέλλον της ομάδας. Τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει. Το γεγονός ότι αρκετό καιρό (1, 5 μήνα) είμαστε μόνοι και δυστυχώς νιώθουμε μόνοι χωρίς να περιμένουμε κανένα να μας ανοίξει την πόρτα, για να μας πει υπεύθυνα και να μας κοιτάξει στα μάτι για το τι μέλει γενέσθαι ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ.
Σαν προβλήματα αναφέρουμε την ελλιπή οικονομική κατάσταση προς το πρόσωπό μας, την χωρίς ύπαρξη ιατρικού τιμ και άλλων σημαντικών λειτουργικών υλικών. Δυστυχώς τα ψυχικά και σωματικά αποθέματα με όλα τα παραπάνω εξαντλούνται. Παρόλα αυτά βρίσκουμε τη δύναμη σαν οικογένεια που νιώθουμε να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας τόσο στις καθημερινές προπονήσεις, όσο και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Με την ελπίδα μήπως ευαισθητοποιήσουμε κάποιον ή κάποιους παραπάνω στην ομάδα. Επειδή στο ποδόσφαιρο η διάθεση προηγείται της απόδοσης και αυτή προκαθορίζεται από τις προϋποθέσεις. Αντιλαμβάνεστε πόσο κακές είναι αυτές και που ενδεχομένως να οδηγηθεί η ομάδα. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανώνυμους και επώνυμους  φίλους της ομάδας (Κακιά Σκάλα) για την έως τώρα προσφορά τους και εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπό μας. Και να τους πούμε ότι θα κάνουμε το παν.
Η ΑΠΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ. Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΙΝΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΕΩΣ ΠΟΤΕ.»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments