Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Δοκιμάστηκαν εκτός Ρόδου Κακλαμάνου και Σουσάρι

Δοκιμάστηκαν εκτός Ρόδου Κακλαμάνου και Σουσάρι

0
Dodekanisos

Οι αθλήτριες βόλεϊ της Τελχινίδας Ειρήνη Κακλαμάνου και Πάολα Σουσάρι βρέθηκαν πριν λίγες μέρες στον Πειραιά (Ολυμπιακός) και προπονήθηκαν με την ομάδα κορασίδων-νεανίδων. Οι τεχνικοί στο πλαίσιο της ανεύρεσης ταλαντούχων αθλητών ανά την Ελλάδα, προκειμένου να στελεχώσουν τα αναπτυξιακά τους τμήματα με στόχο τα πανελλήνια πρωταθλήματα, παρακολουθούν και καλούν αθλήτριες από διάφορα μέρη της Ελλάδας για να κάνουν δοκιμαστικές προπονήσεις με την ομάδα του Πειραιά.

Οι δύο νεαρές αθλήτριες της Τελχινίδας, πρωταγωνιστούν με μεγάλη επιτυχία στα πρωταθλήματα Δωδεκανήσου τόσο σε αναπτυξιακό επίπεδο όσο και σε γυναικείο.

Η Τελχινίδα ανακηρύχθηκε φέτος πρωταθλήτρια τόσο στις κορασίδες όσο και στις νεάνιδες. Στις νεάνιδες συγκεκριμένα, η Τελχινίδα πρόλαβε να κατακτήσει και το πρωτάθλημα Αιγαίου και να συμμετάσχει και στην επόμενη φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος πριν να ακυρωθούν οι αγωνιστικές λόγω της πανδημίας.

Σε αυτούς τους αγώνες του πανελληνίου πρωταθλήματος, προπονητές από πολλές ομάδες έχουν την ευκαιρία να δουν και να ξεχωρίσουν αθλήτριες από συλλόγους από όλα τα μέρη της Ελλάδας. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο έγινε και η κλήση των δύο ροδιτισσών που για έκαναν τέσσερεις προπονήσεις τον Πειραιά υπό το βλέμμα του προπονητή της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού κ. Σπύρου Σαραντίτη, αποκομίζοντας σπουδαίες εμπειρίες και εξετάζοντας πολύ προσεχτικά τις μελλοντικές τους αγωνιστικές επιλογές.

Οι προπονητές της Τελχινίδας Νίκος Τσιντομηνάς, Φαίη Μίχου και Κέλυ Δαουτοπούλου, δηλώνουν πολύ ενθουσιασμένοι με τέτοιου είδους εξελίξεις γιατί αυτός είναι και ο στόχος της ομάδας σε αναπτυξιακό επίπεδο, τα παιδιά να εξελίσσονται, να προοδεύουν και τελικά να ανοίγουν τα φτερά τους πετώντας προς μεγαλύτερες αγωνιστικές προκλήσεις και εμπειρίες.

Ασημένιο μετάλλιο στο ΣΕΦ

Με την ευκαιρία της παραμονής στην Αθήνα και αφού ολοκλήρωσαν τις προπονήσεις στη σάλα, οι δύο ταλαντούχες αθλήτριες της Τελχινίδας αγωνίστηκαν το Σάββατο (11/7) και σε τουρνουά μπιτς βόλεϊ, στην κατηγορία των γυναικών, που διοργάνωσε το Attica Beach Volley Club στο ΣΕΦ.

Οι νεαρές ροδίτισσες κατάφεραν να φθάσουν αήττητες στον τελικό αλλά εκεί ηττηθήκαν στις λεπτομέρειες από τις Αφεντάκη/Κορνέλη και έτσι πήραν το ασημένιο μετάλλιο.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments