Πήραν γεύση από του Ρέντη

0

Τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές του ΑΣ Χάλκης

Ο Διευθυντής της Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην Ρόδο και υπεύθυνος scouting του νησιού και της περιοχής της Δωδεκανήσου Φραγκακης Ευαγγελος , μετά από επιλογή βάσει συγκεκριμένων αγωνιστικών χαρακτηριστικών κατόπιν κατεύθυνσης του τμήματος scouting της κεντρικής Ακαδημίας με επικεφαλή των Πορτογάλο Κ.Pedro Caravela , επέλεξε τρεις νεαρούς ποδοσφαιριστές , δυο του 2005 και έναν του 2004 προκειμένου να συμμετάσχουν στις προπονήσεις της Κ14 και Κ15 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στο προπονητικό κέντρο στο Ρέντη στις 4 και 5 Φεβρουαρίου.

Η εμπειρία που έζησαν τα παιδιά στις Ευρωπαϊκού επιπέδου εγκαταστάσεις στο Ρέντη και οι επαγγελματικές προπονητικές προσεγγίσεις που πήραν μέρος , σίγουρα θα τα βοηθήσει να κατανοήσουν τι πραγματικά χρειάζεται για να γίνει κάποιος αθλητής μέλος σε μια ομάδα τέτοιου βεληνεκούς.

Τα παιδιά άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις , δείχνοντας άλλη μια φορά ότι το Δωδεκανησιακό και ιδιαίτερα Ροδίτικο ταλέντο μπορεί με σωστή οργάνωση , συνέπεια , σοβαρότητα και επαγγελματισμό να αναδειχτεί και να προωθηθεί .

Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται πλέον από όλα τα σωματεία και ειδικά από τις μεικτές Δωδεκανήσου και τα αναπτυξιακά τουρνουά της ΕΠΣ Δωδεκανήσου θα βοηθήσουν τα μέγιστα για να φτάσουμε όλοι μαζί στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο Διευθυντής του Δικτύου των Σχολών Κ. Βασίλης Νανος ,ο Διευθυντής της κεντρικής Ακαδημίας Κ. Ricardo Peres , το μέλος του Τeam του scouting K. Γιώργος Βαιτσης και οι προπονητές της Κ14 , Κ15 και Κ16 Κ. Νίκος Τοπολιατης και Κ. Δημήτρης Μαυρογενιδης εξήραν όλοι τους το πολύ καλό έργο που γίνεται από την Σχολή της Ρόδου και προγραμμάτισαν ταξίδι στο νησί στο αμέσως χρονικό διάστημα ώστε να διεξαχθεί ένα camp αξιολόγησης για περισσότερα παιδιά.