«Πήραμε ένα μάθημα!»

5
throumoulopoulos

Έγγραφη δήλωση με αφορμή την ήττα της ομάδας με 3 – 2 στο παιχνίδι με τον Ροδιακό, έκανε ο προπονητής του Ακουσιλάου Φανών, Λάζαρος Θρουμουλόπουλος. Συγκεκριμένα:
«Θα ήθελα να συγχαρώ τα παιδιά του Ροδιακού για τη φιλότιμη και παλικαρίσια τους σημερινή προσπάθεια. Παράλληλα θα ήθελα να τους ζητήσω εκ νέου και δημόσια συγγνώμη για την ανώριμη και αντίθετη με το fair play συμπεριφορά της ομάδας μου στον πρώτο γύρο όπου δεν σεβαστήκαμε την αδυναμία και την κακή μέρα στην οποία βρέθηκαν. Το κίνητρο τους για τη νίκη σήμερα ήταν ισχυρό το δε πάθος και η δύναμη που έδειξαν πήγαζε απο την ασέβεια που τους δείξαμε στην πρώτη αναμέτρηση. Το μάθημα που πήραν οι νεαροί ποδοσφαιριστές μου είναι πικρό μα πάρα πολύ χρήσιμο για την ποδοσφαιρική και όχι μόνο ζωή τους! Ο σεβασμός στον αντίπαλο είναι βασικό στοιχείο της ποδοσφαιρικής παιδείας που θέλω να περάσω στα νέα παιδιά. Σήμερα ξεχρεώσαμε τα δανεικά γιατί ως γνωστόν σ΄ αυτή τη ζωή όλα πληρώνονται. Για την αντιμετώπιση που έχουμε σαν ομάδα από τη διαιτησία έχει τοποθετηθεί επίσημα η διοίκηση»

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο στον άνθρωπο αυτόν για το ήθος του για την σοβαρότητα του,και τον επαγγελματισμό του.Τελικά ακόμα κι αν κάποιοι ασχολούνται με το αν η ομάδα τους έχασε η κέρδισε αυτός ασχολείται με αυτό που πρέπει…τα νέα παιδιά της Ρόδου έχουν ανάγκη τέτοιους προπονητές.Φίλε Λαζαρε ακόμα και αν σε αδικούμε χωρίς να το θέλουμε συνέχισε το έργο σου.