Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Πήραμε ένα μάθημα!»

«Πήραμε ένα μάθημα!»

5
throumoulopoulos
Dodekanisos

Έγγραφη δήλωση με αφορμή την ήττα της ομάδας με 3 – 2 στο παιχνίδι με τον Ροδιακό, έκανε ο προπονητής του Ακουσιλάου Φανών, Λάζαρος Θρουμουλόπουλος. Συγκεκριμένα:
«Θα ήθελα να συγχαρώ τα παιδιά του Ροδιακού για τη φιλότιμη και παλικαρίσια τους σημερινή προσπάθεια. Παράλληλα θα ήθελα να τους ζητήσω εκ νέου και δημόσια συγγνώμη για την ανώριμη και αντίθετη με το fair play συμπεριφορά της ομάδας μου στον πρώτο γύρο όπου δεν σεβαστήκαμε την αδυναμία και την κακή μέρα στην οποία βρέθηκαν. Το κίνητρο τους για τη νίκη σήμερα ήταν ισχυρό το δε πάθος και η δύναμη που έδειξαν πήγαζε απο την ασέβεια που τους δείξαμε στην πρώτη αναμέτρηση. Το μάθημα που πήραν οι νεαροί ποδοσφαιριστές μου είναι πικρό μα πάρα πολύ χρήσιμο για την ποδοσφαιρική και όχι μόνο ζωή τους! Ο σεβασμός στον αντίπαλο είναι βασικό στοιχείο της ποδοσφαιρικής παιδείας που θέλω να περάσω στα νέα παιδιά. Σήμερα ξεχρεώσαμε τα δανεικά γιατί ως γνωστόν σ΄ αυτή τη ζωή όλα πληρώνονται. Για την αντιμετώπιση που έχουμε σαν ομάδα από τη διαιτησία έχει τοποθετηθεί επίσημα η διοίκηση»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
giannis
giannis
10 years ago

proponitis me ithos
mpravo lazare

frazhs
frazhs
10 years ago

makari na ypirxan sto nisi akoma 10 san ton lazaro oxi mono gia to ithos tou alla kai gia ti douleia pou kanei !!!! bravo

chrischris
chrischris
10 years ago

Μπράβο στον άνθρωπο αυτόν για το ήθος του για την σοβαρότητα του,και τον επαγγελματισμό του.Τελικά ακόμα κι αν κάποιοι ασχολούνται με το αν η ομάδα τους έχασε η κέρδισε αυτός ασχολείται με αυτό που πρέπει…τα νέα παιδιά της Ρόδου έχουν ανάγκη τέτοιους προπονητές.Φίλε Λαζαρε ακόμα και αν σε αδικούμε χωρίς να το θέλουμε συνέχισε το έργο σου.

rodiakos
rodiakos
10 years ago

Συγχαρητήρια για το ήθος κ τν επαγγελματισμό του….ο μοναδικός που ξεχώριζε σε αυτήν τν ομάδα!!!

from Larissa!!!
from Larissa!!!
10 years ago

….Το μάθημα που πήραν οι νεαροί ποδοσφαιριστές μου είναι πικρό μα πάρα πολύ χρήσιμο για την ποδοσφαιρική και όχι μόνο ζωή τους!
ΛΑΖΑΡΕ Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ!!!