Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ «Πήρα την καλύτερη απόφαση»

«Πήρα την καλύτερη απόφαση»

0
kolossos_pao
Dodekanisos
Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Κώστα Χαρίση, αν μη τι άλλο έγινε δεκτή με ενθουσιασμό απ’ όλους, αφού ο Έλληνας σέντερ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του βασικού κορμού της ομάδας μας, με δεδομένο ότι θα φορέσει τη φανέλα της για τέταρτη συνεχή χρονιά. Ο έμπειρος καλαθοσφαιριστής αναφέρθηκε στην ανανέωση της συνεργασία του, με την Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός. «Θεωρώ ότι πήρα την καλύτερη απόφαση. Η ασφάλεια που παρέχει ο Κολοσσός πληρώνεται περισσότερο από οτιδήποτε άλλο. Μίλησα με αξιόλογους ανθρώπους και από τη στιγμή που δόθηκαν όλες οι απαραίτητες εγγυήσεις, ήθελα να παραμείνω στην ομάδα. Πάντα στην καριέρα μου είχα ως στόχο να παίρνω σωστές αποφάσεις. Έτσι, πιστεύω ότι έκανα και τώρα. Ήταν η καλύτερη επιλογή για μένα και ο Κολοσσός αποτελεί κάτι σημαντικό και μεγάλο σκαλοπάτι στην καριέρα μου. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα κάνω τα πάντα μέσα στο παρκέ για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με ήθελαν στην ομάδα. Απλά χρειάζεται υπομονή και επιμονή απ’ όλους αλλά και από τον κόσμο, γιατί ουσιαστικά θα χτιστεί μία νέα ομάδα από την αρχή. Είναι πολύ σημαντικό ότι στον Κολοσσό παραμείναμε ορισμένοι αθλητές από την τελευταία χρονιά, ώστε να μπουν πιο γρήγορα οι βάσεις και η ομάδα μας να δέσει το συντομότερο δυνατό. Το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο για όλες τις ομάδες και όλους τους παίκτες, οπότε εμείς καλούμαστε να είμαστε συγκεντρωμένοι σε ότι κάνουμε», δήλωσε ο 32χρονος σέντερ.
Σήμερα το μεσημέρι θα αναχωρήσει για την Αθήνα ο τεχνικός της ομάδας μας Βασίλης Φραγκιάς, ο οποίος θα επιστρέψει στη Ρόδο την επόμενη εβδομάδα. Την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός, που θα περιλαμβάνει αρχικά ασκήσεις για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης των αθλητών.
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ EYEBOX
Η Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη διαφημιστική εταιρεία EYEBOX ADVERTISING, που έχει υπεύθυνο τον κ. Μιχάλη Ίκουτα. Επίσης στο γραφείο Τύπου υπεύθυνος για την προσεχή αγωνιστική περίοδο θα είναι ο δημοσιογράφος Μάκης Δούβαλης.

πηγή: www.kolossosbc.gr

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments