Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Πιο ουσιαστικός ο Άρης

Πιο ουσιαστικός ο Άρης

0
Dodekanisos

Παίζοντας πιο ουσιαστικά και έχοντας σε γενικές γραμμές την πρωτοβουλία των κινήσεων, ο Άρης Αρχαγγέλου επικράτησε στα Κοσκινού του τοπικού Διγενή με 2 – 0 και πρόσθεσε έτσι άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό του. Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Γιώργου Σάββενα είχε την υπεροχή η οποία όμως ήταν ανούσια καθώς οι γηπεδούχοι είχαν «διαβάσει» πολύ καλά το παιχνίδι και μπόρεσαν να κλείσουν τους διαδρόμους προς την εστία τους. Πάντως οι «κιτρινόμαυροι» είχαν τις ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ καθώς στο 33’ ο Κοντόγιαννος με σουτ έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι ενώ την ίδια τύχη είχε δυνατό σουτ του Ευγενικού στο 43’. Τελικά οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον τρόπο να ανοίξουν το σκορ στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με σουτ μέσα από την περιοχή του Μάλλιου (0 – 1).

Στην επανάληψη ο Διγενής μπήκε πιο δυνατά αναζητώντας την ισοφάριση και στο 65’ ο Τριπολίτης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Βαρέλη από θέση τετ α τετ ενώ στο 67’ ο Κατσούλης έκανε το σουτ αλλά η μπάλα «βρήκε» το οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ σε μια ακόμα πολύ καλή στιγμή για την ομάδα του Σάσα Γιόνοβιτς. Η καλύτερη ευκαιρία χάθηκε στο 74’ όταν ο Πάνο από θέση τετ α τετ έκανε το πλασέ με τη μπάλα να φεύγει άουτ. Την ώρα του πλασέ, ο παίκτης του Διγενή έπεσε στο έδαφος καθώς έπεσε πάνω του ο Βαρέλης που είχε επιχειρήσει έξοδο με τους γηπεδούχους να ζητούν πέναλτι και τον διαιτητή να αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί κανονικά. Τελικά στο 84’ ο Χατζηλιόντας με μια εντυπωσιακή απευθείας εκτέλεση κόρνερ διαμόρφωσε το τελικό 0 – 2.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κυρίτσης (Τσέτσος, Τσιβίτης)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΔΙΓΕΝΗΣ: Μολόχας, Πατηνιώτης (86’ Τζούρτζη), Σιέχμ Ζαχαριάς (8 λ.τ. Σιαμαντούρας), Μοσκιού, Χατζηνικόλας (75’ Γιαννίκος), Πάνο, Γιουλβανίδης, Τριπολίτης, Πατσιαούρας (60’ Κατσούλης)
ΑΡΗΣ: Βαρέλης, Δημουλάς, Μαγιόγλου, Πομπού, Καλοπήτας, Καοντόγιαννος, Ν. Δημητριάδης (51’ λ.τ. Π. Δημητριάδης), Γαϊτάνος (76’ Ευαγγελίδης), Χατζηλιόντας, Ευγενικός (80’ Μπαρμπαντώνης), Μάλλιος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments